Ελλάδα

Ξύλο με… άρωμα ΝΒΑ

Σε… ρινγκ μετατράπηκε το παρκέ στην αναμέτρηση του Ψυχικού με τον Φιλαθλητικό για την 1η αγωνιστική της Β’ φάσης του Κυπέλλου με πρωταγωνιστές μεταξύ άλλων τους αδελφούς Αντετοκούνμπο.

Άναψαν τα αίματα στην αναμέτρηση του Ψυχικού με τον Φιλαθλητικό για την πρώτη αγωνιστική της Β’ φάσης του Κυπέλλου.

Λίγο πριν το φινάλε του ματς Θανάσης Αντετοκούνμπο και Φίλιππος Μοσχοβίτης διαπληκτίστηκαν ενώ με τη λήξη του αγώνα ο πρώτος επιτέθηκε στον Διονύση Καπινιάρη. Παρών στο γήπεδο ήταν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος έσπευσε με τη σειρά του για να υπερασπιστεί τον αδελφό του.

Η… σύρραξη γενικεύτηκε με τους ψυχραιμότερους να παρεμβαίνουν και τα πνεύματα να ηρεμούν

Για το αγωνιστικό της υπόθεσης, το Ψυχικό επικράτησε με 77-67 και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση το Σάββατο στις 28 Σεπτεμβρίου τον Απόλλωνα.

* Λόγω του επεισοδίου, κρατήθηκαν τα δελτία των Καπινιάρη και Σκουλούδη από πλευράς Ψυχικού και των Θανάση Αντετοκούνμπο, Μουρίκη και Λάκκα από πλευράς Φιλαθλητικού.


Τα δεκάλεπτα: 15-18, 31-36, 62-55, 77-67

Ψυχικό (Ρεμεντέλας): Αχής Ντ. 5 (1), Μοσχοβίτης 5, Καπινιάρης 11 (1), Παπανικολάου 2, Σαμοθράκης 5 (1), Πέττας 35 (4), Αχής Π., Κολώκας 10 (2), Σκουλούδης 2, Παππάς, Πέτρουλας 2, Φιλιππάκος.

Φιλαθλητικός (Ζήβας): Πρέκας 2, Αντετοκούμπο 22 (2), Παπαδιονυσίου 5 (1), Λάκκας 11 (1), Παναγιώτου, Σκάνδαλος, Τζόλος 11 (2), Χάλαρης 5 (1), Καμπερίδης 3 (1), Μουρίκης, Χείλαρης 5 (1), Ντιαλό 7.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x