Τένις

Κυρίαρχος ο Ναδάλ

Σαν το απόλυτο αφεντικό της σεζόν ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο US Open ο Ραφαέλ Ναδάλ που είχε εύκολο βράδυ κόντρα στον Ράιαν Χάρισον.

Είναι σε εκπληκτική κατάσταση και με αυτή την... αύρα έκανε πρεμιέρα στο US Open. Ο Ραφαέλ Ναδάλ χρειάστηκε 2 ώρες και 8 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του γηπεδούχου, Ράιαν Χάρισον με 3-0 σετ (6-4, 6-2, 6-2) και παράλληλα πανηγύρισε την 16η σερί νίκη του φέτος, σε σκληρή επιφάνεια. Το παιχνίδι του μάλιστα είχε και ελληνικό... χρώμα, αφού διαιτητής ήταν η Εύα Ασδεράκη.

Ο Ισπανός έκανε ό,τι χρειαζόταν για να μην κινδυνέψει και πήρε σχετικά άνετα την πρόκριση στο δεύτερο γύρο του τελευταίου Grand Slam της σεζόν, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ποσπίσιλ-Ντούτρα Σίλβα.

Είχαμε και δύο μικρές «βομβίτσες». Εκτός συνέχειας έμεινε νωρίς-νωρίς το νούμερο 12 στον κόσμο, Κέι Νισικόρι, καθώς ο Ιάπωνας ηττήθηκε «καθαρά» 3-0 σετ από τον Ντάνιελ Έβανς, με τους Βρετανούς να το γιορτάζουν! Έξω και ο Έρνεστς Γκούλμπις (Νο 33) που αποκλείστηκε στα πέντε σετ από τον Χάιντερ Μάουερ (Νο 88).

Ο Ρότζερ Φέντερερ μπαίνει στην μάχη σε λίγη ώρα, την Τρίτη (04:00, ώρα Ελλάδας) κόντρα στον Ζέμλια, ενώ το βράδυ είναι η πρεμιέρα του Νόβακ Τζόκοβιτς κόντρα στον Μπερνάκις. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας αγωνίζεται και η Ελένη Δανιηλίδου απέναντι στην Ντε Μπρίτο, την Πορτογαλίδα που είχε πετάξει εκτός Wimbledon την Μαρία Σαράποβα!

Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x