MOTO GP

Κυρίαρχος ο Ντέιβις στην Χερέθ

Κυρίαρχος και στους 2 αγώνες στην Χερέθ ο Ντείβις, ακόμα πιο κοντά στον τίτλο ο Ρέι.

Ο Τσάζ Ντέιβις με Ducati συνεχίζει την κυριαρχία του στην φετινή σεζόν, καθώς κατάφερε να κερδίζει και στους 2 αγώνες στην πίστα της Χερέθ για το παγκόσμιο πρωτάθλημα των WSBK.

Στην δεύτερη και τρίτη θέση τερμάτισαν οι δύο αναβάτες της Kawasaki, Τόμ Σάκς και Τζόναθαν Ρέι.

Στον 2ο αγώνα, τερμάτισαν πάλι στις 3 πρώτες θέσεις, οι ίδιοι αναβάτες, με αντίστροφη σειρά όσον αφορά την 2η και την τρίτη θέση καθώς δεύτερος τερμάτισε ο Ρέι και τρίτος ο Σάκς.

Και οι 2 αγώνες στην Ισπανική πίστα, ήταν εξαιρετικοί και με άφθονη δράση κυρίως σε αυτούς τους 3 αναβάτες, αλλά και αρκετές προσπεράσεις γενικότερα.

Στην βαθμολογία των αναβατών, πρώτος είναι ο Τζόναθαν Ρέι με 462, με δεύτερο τον Τόμ Σάκς με 414 και τρίτο τον Τσάζ Ντέιβις με 395.

Ο Βορειοιρλανδός πρωτοπόρος αναβάτης της Kawasaki χρειάζεται στους επόμενους και τελευταίους διπλούς αγώνες του πρωταθλήματος στην πίστα του Λοσαίλ στο Κατάρ μόλις 2 βαθμούς, ώστε να γίνει μαζί με τον συμπατριώτη του το 1999 Κάρλ Φόγκαρτι ένας ακόμη αναβάτης από την συγκεκριμένη χώρα που κατακτάει διαδοχικούς τίτλους.

Όσο για το πρωτάθλημα κατασκευαστών η Kawasaki εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο.

Στην κατηγορία Supersport ο Τούρκος αναβάτης Σοφούογλου με την Ιαπωνική ομάδα, βγήκε πρώτος και παράλληλα εξασφάλισε το πρωτάθλημα στην συγκεκριμένη κατηγορία από τον αγώνα της Χερέθ.

Επιμέλεια:Κωνσταντίνος Μανδρέκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x