sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Κωνσταντίνος Αγγελάκης: Ο… 16χρονος Γκιόκερες του Αστέρα που ήθελε η Ουντινέζε, αλλά μένει Τρίπολη!

Ο Αστέρας Τρίπολης υπέγραψε με επαγγελματικό συμβόλαιο τον 16χρονο στράικερ, Κωνσταντίνο Αγγελάκη, ο οποίος σκοράρει κατά ριπάς, πανηγυρίζει σαν τον Γκιόκερες και τον ήθελαν… πολλοί!

Ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να διατηρήσει ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα και πρότζεκτ του, αφού ανακοίνωσε σήμερα πως ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα.

Ένα ακόμη παιδί των εξαιρετικών ακαδημιών των «κιτρινομπλέ» που συνεχίζουν να δουλεύουν ρολόι και να βγάζουν διαρκώς στον… αφρό ποδοσφαιριστές, τροφοδοτώντας το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και προφανώς δεν είναι τυχαίο ότι ορισμένοι από τους κορυφαίους Έλληνες παίκτες αυτή τη στιγμή, έχουν περάσει από την ομάδα της Τρίπολης. Ποδοσφαιριστές όπως ο Φορτούνης, ο Μπακασέτας, ο Κουρμπέλης, ο Κυριακόπουλος και ο Δουβίκας, για παράδειγμα.

Η δουλειά που γίνεται είναι αν μη τι άλλο εξαιρετική, ενώ και στο ρόστερ των Αρκάδων αυτή τη στιγμή υπάρχουν ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα. Τσιφτσής, Γραμματικάκης, Κακαδιάρης αποτελούν τους τρεις από τους τέσσερις τερματοφύλακες του κιτρινομπλέ ρόστερ, ενώ σε αυτούς θα πρέπει να προσθέσουμε και τους Γιάννη και Ηλία Χριστόπουλο, τον Αλάγκμπε, τον Ζουγλή και τον Κωστέα.

Κωνσταντίνος Αγγελάκης: Ο… 16χρονος Γκιόκερες του Αστέρα που ήθελε η Ουντινέζε

Όσον αφορά τον Αγγελάκη; Πρόκειται για ένα από τα σπουδαία πρότζεκτ του συλλόγου. Έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους και τελικά το κατάφεραν. Ο… δικός τους Γκιόκερες, αφού ο 16χρονος στράικερ σκοράρει με συχνότητα που θυμίζει τον χαρισματικό «killer» της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά πανηγυρίζει και σαν αυτόν. Φέτος, αγωνίζεται τόσο στην Κ17, όσο και στην Κ19. Έχει σκοράρει και με τις δύο ομάδες, με τις επιδόσεις του στην πρώτη να εντυπωσιάζουν αφού μετρά ήδη 22 γκολ στο πρωτάθλημα, όντας ο κορυφαίος σκόρερ. Στην Εθνική στα αντίστοιχα ηλικιακά επίπεδα δεν έχει κληθεί ακόμα, αλλά μοιάζει θέμα χρόνου.

Ποια στοιχεία, όμως, κάνουν τον Κωνσταντίνο Αγγελάκη να ξεχωρίζει; Μιλάμε για ένα παιδί που βλέπει τον κόσμο από τα 195 εκατοστά, όντας γρήγορος για το ύψος του, ενώ διαθέτει πολύ καλή τεχνική και αριστερό πόδι… φαρμάκι. Έτσι λένε όσοι τον έχουν παρακολουθήσει. Και σύντομα, θα έχει πιθανότατα την ευκαιρία του να το δείξει και στην πρώτη ομάδα υπό το βλέμμα του Μίλαν Ράσταβατς, ξεκινώντας προπονήσεις υπό τις οδηγίες του. Φανταστείτε απλώς να μάθει λίγα πράγματα από τον «φονιά» του Αστέρα, Χουάν Μιριτέλο, πόσο καλύτερος θα γίνει! «Μυστικά» της θέσης που θα του μεταλαμπαδεύσει ο τρομερός Αργεντινός στράικερ και θα κάνουν ακόμη καλύτερο τον νεαρό φορ.

Κωνσταντίνος Αγγελάκης: Ο… 16χρονος Γκιόκερες του Αστέρα που ήθελε η Ουντινέζε

Για να αντιληφθεί κανείς την επιτυχία των Αρκάδων με την περίπτωση του Αγγελάκη, απλώς να αναφέρουμε ενδεικτικά δύο πράγματα. Αρχικά, το τμήμα σκάουτινγκ κατάφερε να τον εντοπίσει πριν ενάμιση χρόνο, πείθοντας αυτόν και την οικογένειά του να αποχωρήσει από τη Δήμητρα Τρικάλων και να μετακομίσει στην Τρίπολη. Κατά δεύτερον, το καλοκαίρι του 2023 είχε επίσημο ενδιαφέρον από την ιταλική Ουντινέζε, ενώ υπήρξαν ματιές και από ελληνικές ομάδες του big-5. Ο Αστέρας τον έπεισε και πλέον παραμένει κάτοικος Αρκαδίας. Ελπίζοντας, όπως, είπε και ο ίδιος πλέον να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΑΣΤΕΡΑ για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Επίσης, τους προπονητές του συλλόγου για όσα μου προσφέρουν καθημερινά. Γνωρίζω ότι είμαι ακόμη στην αρχή, έχω πολλή δουλειά, κόπο και προσπάθεια για να καταφέρω να εκπληρώσω τα όνειρά μου και να δικαιώσω τους ανθρώπους που πιστεύουν σε εμένα. Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για εμένα, γιατί νιώθω ότι έκανα ευτυχισμένη την οικογένειά μου», ανέφερε.

Τα λόγια του, οδηγός για το μέλλον. Αρκεί να παραμείνει προσγειωμένος και να συνεχίσει να δουλεύει ακόμη περισσότερο. Το ταλέντο δεδομένα το διαθέτει, ενώ έχει και όλα τα εχέγγυα να του τα προσφέρει ο Αστέρας. Στο χέρι του είναι να πετύχει…

Κωνσταντίνος Αγγελάκης: Ο… 16χρονος Γκιόκερες του Αστέρα που ήθελε η Ουντινέζε

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x