WRC

Λάτβαλα: «Μου ταιριάζει η Ουαλία»

Την άποψη ότι οι ειδικές της Ουαλίας του ταιριάζουν εξέφρασε ο Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα, ο οποίος θέλει να αποχαιρετήσει τη φετινή σεζόν του WRC με νίκη.

Να κλείσει τη σεζόν του Παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι με νίκη θέλει ο Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα.

Ο Φινλανδός οδηγός, ο οποίος έχει πανηγυρίσει μόνο μια νίκη φέτος, στις ειδικές του Ακρόπολις, τόνισε πως του ταιριάζει ο αγώνας στην Ουαλία (14-17/11).

Ακόμη, επισήμανε πως όσο γρήγορος και να είναι ένας οδηγός για να κερδίσει στην Ουαλία θα πρέπει να έχει εμπειρία, λόγω των δύσκολων συνθηκών.

«Αυτός ο αγώνας είναι σαν το δεύτερο σπίτι μου. Πάντα μου αρέσει να οδηγώ στην Ουαλία και είναι ένας από τους γύρους στον οποίο πηγαίνω για να διεκδικήσω τη νίκη. Συνήθως, τα πηγαίνω καλά στους χωμάτινους αγώνες, αλλά φέτος είχα δύσκολο έργο στη Φινλανδία και στην Αυστραλία. Θα ήταν πολύ καλό για την ψυχολογία μου αν έπαιρνα τα νίκη στην Ουαλία», ήταν τα λόγια του οδηγού της Volkswagen για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Φέτος είδαμε τον Οζιέ να μπορεί να πηγαίνει γρήγορα σε όλες τις συνθήκες. Είναι ο οδηγός που θέλει να κερδίζει σε όλους τους αγώνες. Θα είναι γρήγορος και στην Ουαλία, αλλά ο εν λόγω αγώνας είναι από αυτούς που χρειάζεται εμπειρία σαν το Ακρόπολις. Ο αγώνας εξαρτάται από τις συνθήκες, συνήθως υπάρχει βροχή και ομίχλη, αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίος χρειάζεσαι εμπειρία. Όταν οι ειδικές γλιστράνε είναι δύσκολο να οδηγήσεις, αλλά αυτό το στυλ μου ταιριάζει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x