F1

Λεκλέρ: «Να βρούμε τι φταίει»

Ο Σαρλ Λεκλέρ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα στο Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν, με τον Μονεγάσκο να δηλώνει ότι τον πονάει αυτό που συνέβη.

Η καταστροφική σεζόν για τη Ferrari συνεχίζεται, καθώς η ιταλική ομάδα είδε και τα δύο μονοθέσια της να εγκαταλείπουν λόγω μηχανικής βλάβης τον αγώνα στο Αζερμπαϊτζάν.

Για το γεγονός αυτό μίλησε ο Σαρλ Λεκλέρ, ο οποίος δήλωσε πως είναι απογοητευτικό αυτό που έγινε και ότι τον πονάει, ενώ τόνισε πως πρέπει να βρούν τι φταίει και να το διορθώσουν.

Θυμίζουμε πως ο Μονεγάσκος αναγκάζεται να εγκαταλείψει δεύτερο αγώνα μέσα στη σεζόν, καθώς το ίδιο έγινε και στο Grand Prix της Ισπανίας. Το γεγονός αυτό έφερε τον Λεκλέρ στην 3η θέση στην βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Με πονάει αυτό που συνέβη. Πρέπει να βρούμε τι έγινε και να διασφαλίσουμε πως δε θα συμβεί ξανά. Δεν μπορώ να βρω τις σωστές λέξεις για να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Είναι πολύ απογοητευτικό. Πρέπει να βρούμε τι φταίει».


Στο ξεκίνημα της σεζόν ήμασταν γρήγοροι αλλά δεν είχαμε προβλήματα. Τώρα τα πράγματα είναι αλλιώς, παρότι δεν έχουμε αλλάξει πολλά στο μονοθέσιό μας. Πρέπει να αναλύσουμε τι συνέβη, προφανώς ακόμα δεν έχω πλήρη εικόνα. Όμως αυτό που συνέβη με πονάει»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x