F1

Λεκλέρ: «Χαίρομαι που επέστρεψα στο βάθρο - Η ομάδα έκανε τέλεια δουλειά με τις αναβαθμίσεις»

Ο Σαρλ Λεκλέρ δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση του μονοθεσίου της Ferrari στο GP Αυστρίας.

Ακόμη ένα Γκραν Πρι ολοκληρώθηκε με απόλυτη κυριαρχία του Μαξ Φερστάπεν.

Ο Ολλανδός πιλότος πήρε την καρό σημαία στην Αυστρία, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Σαρλ Λεκλέρ, που είδε το μονοθέσιο της Ferrari να βελτιώνεται μετά τις αναβαθμίσεις, αν και δεν μπόρεσε να κοντράρει όσο θα ήθελε τον Φερστάπεν.

Ο ίδιος ο Μονεγάσκος, πάντως, δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση του μονοθεσίου και την επιστροφή του στο βάθρο, δείχνοντας αισιοδοξία για τα επόμενα Γκραν Πρι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις αναβαθμίσεις: «Πιστεύω πως σήμερα και την Παρασκευή μεγιστοποιήσαμε την απόδοσή μας. Το Σάββατο ήμουν εκτός ρυθμού. Χαίρομαι που επέστρεψα στο βάθρο, οι αναβαθμίσεις με έκαναν να νιώθω καλά στις συνθήκες που είχαμε και αυτό είναι θετικό για το μέλλον. Η ομάδα έκανε τέλεια δουλειά με τις αναβαθμίσεις, αλλά έχουμε πολλή δουλειά ακόμα μπροστά μας γιατί ο Φερστάπεν και ο Πέρεζ είχαν πολύ περισσότερη ταχύτητα από εμάς».

Για τη μάχη του στην εκκίνηση και κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Φερστάπεν: «Δυσκολευόμαστε πάρα πολύ στον ακάθαρτο αέρα και προσπάθησα να τον προσπεράσω για να έχω καλύτερη θέση στην πίστα. Ξέραμε πως στον αγώνα θα ήταν δύσκολο να κρατήσω πίσω μου τον Φερστάπεν με το ρυθμό που είχε αλλά προσπάθησα. Τουλάχιστον επέστρεψα στο βάθρο, το οποίο είναι καλό. Είχα μερικούς δύσκολους αγώνες».

Για τον αγώνα στο Σίλβερστον: «Είναι μαζί με την Αυστρία μία από τις αγαπημένες μου πίστες. Πάμε πάντα καλά εκεί και ελπίζω να ανταγωνιστούμε τις Red Bull με την απόδοσή μας εκεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x