NBA

Λεμπρόν: «Μας έδειξαν πώς πρέπει να παίζεται το μπάσκετ»

Ο Λεμπρόν Τζέιμς παραδέχτηκε ιπποτικά την ανωτερότητα των Σπερς στους τελικούς του ΝΒΑ. Το συγκινητικό μήνυμα του Ντουέιν Ουέιντ.

Μεγάλοι και στην ήττα τους αποδείχτηκαν οι πρωταγωνιστές του Μαϊάμι μετά την απώλεια του πρωταθλήματος από τους Σπερς.

«Ήταν πολύ καλύτερη ομάδα. Έδειξαν πώς έπρεπε να παίζεται το μπάσκετ. Έτσι, χωρίς εγωισμό. Με παίκτες που κινούνται συνεχώς, πασάρουν, όταν έχουν ευκαιρία για σουτ το παίρνουν… Έρχεται πάντα πρώτα η ομάδα και όχι το άτομο. Αυτό είναι το μπάσκετ. Εμείς θα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι, όπως το έχουν κάνει και οι Σπερς τόσα χρόνια. Έχουν κρατήσει έναν κορμό, αλλά προσθέτουν διαρκώς δίπλα του παίκτες με υψηλό μπασκετικό IQ, με ενέργεια, που ταιριάζουν στο σύστημα του Πόποβιτς», δήλωσε ο «βασιλιάς», που δεν κατάφερε να πάρει το τρίτο του πρωτάθλημα.

Όσο για το μέλλον του (έχει δικαίωμα να μείνει ελεύθερος) είπε: «Θα συζητήσουμε με την ομάδα και θα δούμε. Λατρεύω το Μαϊάμι, όπως και η οικογένειά μου, αλλά δεν το σκέφτομαι αυτό τώρα».

Την ίδια ώρα, ο Ντουέιν Ουέιντ πόσταρε στο Instagram ένα συγκινητικό μήνυμα μαζί με μια φωτογραφία του ίδιου με τους Λεμπρόν Τζέιμς και Κρις Μπος.

«Κερδίζουμε ή χάνουμε, αυτά είναι τα αδέρφια μου, συν άλλα 12 άτομα που δεν είναι σε αυτή τη φωτογραφία. Μαζί κερδίζουμε σαν πρωταθλητές, μαζί χάνουμε σαν πρωταθλητές. Ψηλά το κεφάλι», έγραψε ο «Flash».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x