sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Ο προπονητής της εξέδρας: «Κλείδωσε» τη θέση ο Πασχαλάκης, λείπει ο Ζίβκοβιτς

Ο προπονητής της εξέδρας επισημαίνει τα πέντε σημαντικά σημεία από την πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στο Γιβραλτάρ κόντρα στη Λίνκολν.

Σε όλα τα ερωτηματικά που υπήρχαν για τη θέση του βασικού γκολκίπερ απάντησε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ωστόσο υπάρχουν ακόμα δυσλειτουργίες στην επίθεση.

*Πήρε φανέλα βασικού ο Πασχαλάκης: Αν υπήρχει οποιοδήποτε δίλημμα για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έδωσε κόντρα στη Λίνκολν απαντήσεις ότι αυτή τη στιγμή είναι πολύ πιο μπροστά συγκριτικά με τον Ζίβκοβιτς που παρουσιάστηκε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Είχε από δύο καθοριστικές επεμβάσεις σε κάθε ημίχρονο και είχε σημαντικό ρόλο στη νίκη του «Δικεφάλου». Πρέπει να θεωρείται το «νούμερο 1» του ΠΑΟΚ.

*Υπάρχει και ο Σίντκλεϊ: Μόλις 15 λεπτά αγωνίστηκε με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα και πλέον είχαμε ευκαιρία να δούμε τον Σίντκλεϊ σε μεγαλύτερη διάρκεια. Ένα μπακ που σαφώς έχει δημιουργικές αρετές, που σαφώς έχει πολλά τρεξίματα και μπορεί να προσφέρει σε αυτό το σκέλος του παιχνιδιού. Βέβαια, αν βασικός είναι και ο Τέιλορ, είναι αρκετά επίφοβο να παίζουν και οι δύο μαζί, αφήνοντας κενά στα άκρα της άμυνας.

*Ζίβκοβιτς λείπεις: Καλός ο Μιτρίτσα που πέτυχε γκολ, τεχνίτης ο Μουργκ, αλλά από τον ΠΑΟΚ λείπει αρκετά τη δεδομένη στιγμή ο Ζίβκοβιτς. Πρόκειται για έναν μεοσεπιθετικό που μπορεί να κουβαλήσει την μπάλα, που μπορεί να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του και να κάνει διαφορετικά πράγματα από κάθε άλλον. Ο Σέρβος εξτρέμ είναι ακόμα απών και ο Λουτσέσκου ψάχνει να βρει τις λύσεις.

*Ο Άκπομ κάνει πολλά, αλλά δεν είναι killer: Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αγαπά το παιχνίδι του Τσούμπα Άκπομ, αφού κινείται εκτός περιοχής, μπορεί να εκμεταλλευθεί τους γύρω του, μπορεί να πιέσει, αλλά δεν είναι ο killer. Αυτό φάνηκε με κάθε σαφήνεια στη φάση του 16’, όταν βγήκε σε θέση τετ-α-τετ από την πάσα του Μπίσεσβαρ και σε μια εύκολη στιγμή νικήθηκε από τον αντίπαλο γκολκίπερ.

*Στην εξίσωση Κούτσιας και Κωνσταντέλιας: Με τον μέσο όρο ηλικίας των παικτών του ΠΑΟΚ να φτάνει σε πολύ υψηλά νούμερα, είναι απαραίτητο ο ΠΑΟΚ να εκμεταλλευθεί τις Ακαδημίες του, που θεωρούνται οι καλύτερες στην Ελλάδα. Μην ξεχνά κανείς ότι κάπως έτσι μπήκαν στο ταμείο της ΠΑΕ πολλά εκατ. ευρώ από την πώληση του Χρήστου Τζόλη. Σήμερα στην εξίσωση μπήκαν Κούτσιας και Κωνσταντέλιας, οπότε μένει να φανεί αν θα πάρουν άλλες ευκαιρίες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x