F1

Ανανέωσε με την Mercedes ο Λιούις Χάμιλτον

Ο Λιούις Χάμιλτον επέκτεινε τη συνεργασία του με τη Mercedes, στην οποία θα παραμείνει ως το 2025.

Παραμένει στην Mercedes ο Λιούις Χάμιλτον! Ο Βρετανός πιλότος και επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ανανέωσε το συμβόλαιό του με την γερμανική εταιρεία, στην οποία θα παραμείνει ως το 2025.

Ο Χάμιλτον πήγε στη Mercedes το 2013 και έχει κατακτήσει μαζί της 6 παγκόσμια πρωταθλήματα, 82 νίκες και 78 pole position.




«Κάθε μέρα ονειρευόμαστε να είμαστε οι καλύτεροι και την τελευταία δεκαετία το κάνουμε πράξη μαζί. Το να βρίσκεσαι στην κορυφή δεν συμβαίνει από τη μία ημέρα στην άλλη ή σύντομα, χρειάζεται αφοσίωση και σκληρή δουλειά. Είναι τιμή μου να έχω κερδίσει μια θέση στα βιβλία της ιστορίας με αυτήν την ομάδα. Δεν ήμασταν ποτέ πιο πεινασμένοι για νίκες. Έχουμε μάθει πως με κάθε επιτυχία υπάρχει και ένα πισωγύρισμα.

Συνεχίζουμε να κυνηγάμε τα όνειρά μας, συνεχίζουμε να παλεύουμε ανεξάρτητα από την πρόκληση που έχουμε μπροστά μας και θα κερδίσουμε ξανά. Είμαι ευγνώμων για την ομάδα που με έχει στηρίξει εντός κι εκτός πίστας. Η ιστορία μας δεν έχει τελειώσει. Είμαστε αποφασισμένοι να κατακτήσουμε ακόμη περισσότερα μαζί και δεν θα σταματήσουμε αν δεν το καταφέρουμε»
, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Βρετανός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x