Ισπανία

Λουίς Ενρίκε: «Ακόμη ψάχνουμε ενίσχυση»

Ο Λουίς Ενρίκε άφησε ορθάνοιχτο «παράθυρο» ενίσχυσης της Μπαρτσελόνα και αποθέωσε Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες.

Αν κι έχει ήδη ενισχυθεί σημαντικά, η Μπαρτσελόνα ίσως κάνει κι άλλες προσθήκες μέχρι το τέλος του Αυγούστου, όπως δήλωσε ο Λουίς Ενρίκε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη φετινή περίοδο και αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι και τον Λουίς Σουάρες.

Αναλυτικά ο Λουίς Ενρίκε μίλησε για:

-την πορεία της προετοιμασίας: «Είναι αισιόδοξος. Έχουμε κάνει καλή δουλειά και τώρα πρέπει να δείξουμε στους αγώνες αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις».

-το αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές: «Η μεταγραφική περίοδος δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Ακόμη ψάχνουμε για το πώς θα ενισχύσουμε την ομάδα».

-τον Λουίς Σουάρες: «Στις δύο προπονήσεις που έχει κάνει έχει ήδη δείξει πόσο ταλαντούχος είναι. Δείχνει να είναι ο παίκτης που ψάχναμε. Θα παίξει κάποια λεπτά στο αυριανό φιλικό με τη Λεόν. Η τιμωρία του δεν θα μας επηρεάσει, τη γνωρίζαμε εξ αρχής».

-το πού θα παίξει ο Μασεράνο: «Στο γήπεδο, στον πάγκο ή στις… κερκίδες (γέλια). Είναι πολυσύνθετος παίκτης, μπορεί να αγωνιστεί τόσο σαν στόπερ, όσο και σαν μεσοαμυντικός».

-τον Λιονέλ Μέσι: «Φυσικά τον γνωρίζω, όπως όλοι, αλλά εξέπληξε ακόμη και μένα στις προπονήσεις. Είναι ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου. Διαβάζει το παιχνίδι καλύτερα από τον καθένα και θα έχει ελευθερία κινήσεων».

-το ποιος τερματοφύλακας θα είναι βασικός: «Δεν μπορώ να πω, έχω τις προτιμήσεις μου. Έχω εμπιστοσύνη και στους τρεις, θα μπορούσα να επιλέξω οποιονδήποτε και να είναι καλή η επιλογή μου».

-το δανεισμό του Ντεουλοφέου στη Σεβίλλη: «Τον ξέρω πολύ καλά, δεν θα έπαιζε αρκετά αν έμενε και έτσι έκρινα πως ένας δανεισμός θα ήταν καλύτερος γι’ αυτόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x