Δελτία Τύπου

Η Λουξ ήταν χρυσός χορηγός του «19ου Final Four του Κυπέλλου Ανδρών Handball λουξ free»

Η Λουξ για μια ακόμα χρονιά ήταν χορηγός ονομασίας στο “19ο Final Four του Κυπέλλου ανδρών Handball λουξ free”, που πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Αγίας Τριάδας Ναυπλίου.

Έπειτα από ένα διήμερο με έντονο αγωνιστικό ενδιαφέρον, ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή αναδείχθηκε Κυπελλούχος Handball 2023. Η Λουξ ήταν στο πλευρό των αθλητών, των προπονητών και του φίλαθλου κοινού, χαρίζοντάς τους στιγμές απόλαυσης με τη δροσιστική λουξ free.

Η λουξ free χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χωρίς συντηρητικά, χωρίς ανθρακικό και μόνο με φυσικά γλυκαντικά είναι η νέα πρόταση της Λουξ για ένα υγιεινό αναψυκτικό.

Λουξ χρυσός χορηγός Final Four του Κυπέλλου Ανδρών

Αξίζει να σημειωθεί, ότι την ημέρα διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Handball η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας βράβευσε την εταιρία για τη χρόνια στήριξή της στη διοργάνωση. Το βραβείο παρέλαβε ο Περιφερειακός Διευθυντής Πωλήσεων Πελοποννήσου της Λουξ, Δημήτρης Μαρλαφέκας. Επιπλέον, εκπρόσωπος της εταιρίας απένειμε τιμητικό βραβείο στον MVP παίκτη του τελικού, Τόμας Μπάουερ.

Λουξ χρυσός χορηγός Final Four του Κυπέλλου Ανδρών

Η Λουξ αποτελεί στρατηγικό συνεργάτης της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος για πάνω από μία δεκαετία. Στόχος της εταιρίας μέσα από συνεχείς και συστηματικές χορηγίες είναι η ανάδειξη της δυναμικής διαφορετικών αθλημάτων που ενισχύουν τις τοπικές κοινωνίες και καλλιεργούν στο κοινό αξίες, όπως ο συναγωνισμός και η ευγενής άμιλλα.

Λουξ χρυσός χορηγός Final Four του Κυπέλλου Ανδρών

Λίγα λόγια για τη Λουξ

Η Λουξ, η μεγαλύτερη 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών έχει  περισσότερα από 70 χρόνια παρουσίας στην αγορά, αποτελεί ιδρυτικό Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και ξεχωρίζει για τις αυθεντικές συνταγές, την υψηλή ποιότητα και τη χαρακτηριστική γεύση των προϊόντων λουξ, ακολουθώντας μια σταθερά ανοδική πορεία. Με διακρίσεις σε αξιόλογες διοργανώσεις, όπως στα Βραβεία Καινοτομία και Δημιουργική Επιχειρηματικότητα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών,  Corporate Superbrand Greece, European Business Awards, Healthy Diet Awards, Ελληνική Αξία του ΣΒΕ, στη διοργάνωση του ΕΒΕΑ ως «Επιχείρηση και Παράδοση», Retail Business Awards, Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας κλπ., έχει καταξιωθεί στην προτίμηση των καταναλωτών, με ισχυρή παρουσία στα ράφια εντός και εκτός συνόρων. Επιπλέον, πρόσφατα παρουσίασε τη νέα λουξ free, τη μπλε πορτοκαλάδα λουξ χωρίς ανθρακικό, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χωρίς συντηρητικά, με φυσικά γλυκαντικά, σάκχαρα φρούτων και στέβια καθώς και την ανανεωμένη σειρά λουξ Tea, που αποτελείται από τρεις μοναδικές γεύσεις. Το 2023 παρουσίασε νέα σειρά χυμών σε 10 μοναδικές γεύσεις καθώς και τη σειρά χυμών λουξ kids.

Λουξ χρυσός χορηγός Final Four του Κυπέλλου Ανδρών

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x