Stoiximan Super League

Μάνταλος στην Τούμπα, επιστρέφει ο Κάκος

Ο Σταύρος Μάνταλος θα διευθύνει την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Ατρόμητος για την 33η αγωνιστική της Superleague. Μαντάκης στη Λεωφορο, Παπαπέτρου στα Γιάννενα. Επιστρέφει ο Κάκος μετά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Αποστολή στην Ολλανδία
Αποστολή στην Ολλανδία
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τον αγώνα μεταξύ του δεύτερου της βαθμολογίας, ΠΑΟΚ και του τρίτου Ατρόμητου θα «σφυρίξει» ο Σταύρος Μάνταλος του συνδέσμου Καβάλας, με βοηθούς τους Χρήστο Μαγιάνη (Αρτάς) και Γιώργο Γεωργιάδη (Κοζάνη). Ο Αναστάσιος Παπαπέτρου από τον σύνδεσμο της Αθήνας θα είναι στο ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός, έχοντας μαζί του, τους Στυλιανό Τσολάκη (Αθήνας) και Αθανάσιο Θανασακούδη (Μακεδονίας).

Στο Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός διαιτητής ορίστηκε ο Στέφανος Μαντάκης από την Ημαθία και βοηθοί του θα είναι οι Παναγιώτης Σταθόπουλος (Ηλίειας), Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας).

Βγήκε από το «ψυγείο» ο Αναστάσιος Κάκος ύστερα τέσσερις αγωνιστικές, καθώς για τελευταία φορά είχε διαιτητεύσει στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για την 28η αγωνιστική.

Κυριακή (6/4, 19:00)

Καλλονή-Πανθρακικός (Κάκος)
Απόλλων-Εργοτέλης (Παππάς)
Αστ. Τρίπολης-Άρης (Κουτσιαύτης)
Βέροια-Πανιώνιος (Ιωαννίδης)
ΟΦΗ-Skoda Ξάνθη (Δασκαλόπουλος)
ΠΑΟΚ-Ατρόμητος (Μάνταλος)
Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός (Μαντάκης)
ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός (Παπαπέτρου)
Πλατανιάς-Παναιτωλικός (Αρετόπουλος)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x