Euroleague

Μάντζαρης: «Δεν επαναπαυόμαστε»

Κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι το παιχνίδι του Ολυμπιακού, στο ΣΕΦ, κόντρα στη Βαλένθια για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Ως τη δεύτερη καλύτερη ομάδα του τέταρτου ομίλου της Ευρωλίγκας, χαρακτήρισε ο Βαγγέλης Μάντζαρης της Βαλένθια, την οποία θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (20/11), στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης στην εκπομπή «Red Euroleague»:

Για τη μέχρι τώρα πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα: «Μπορεί να παίζουμε με τη Βαλένθια που έχει μόνο μία νίκη, αυτή με την Λαμποράλ Κούτσα, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε. Είναι μία αρκετά επικίνδυνη ομάδα και πιστεύω πως είναι η δεύτερη καλύτερη στον όμιλο. Μπορεί, επίσης, να μην είναι σε καλή κατάσταση λόγω των τραυματισμών, αλλά εμείς θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και τα 40 λεπτά, με καλή άμυνα, για να πάρουμε μία σημαντική νίκη».

Για τον Νέντοβιτς: «Όταν αντιμετωπίζεις κάτι άγνωστο, πάντα είναι δύσκολο. Γιατί δεν ξέρεις πως κολλάει με την υπόλοιπη χημεία της ομάδας. Η Βαλένθια είναι μία ομάδα που παίρνει πολλά σουτ και κάνει πολύ τρανζίσιον παιχνίδι. Εμείς θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό. Σίγουρα, θα τους λείψει ο Βαν Ρόσομ, αλλά παρ’ όλα αυτά είμαστε έτοιμοι για ό,τι προκύψει».

Για την καλή άμυνα των «ερυθρόλευκων»: «Με την έλευσή του νέου προπονητή μας είπε πως η φιλοσοφία του ξεκινά από την άμυνα. Έτσι και στις προπονήσεις έχουμε δώσει σημασία στην τακτική της άμυνας, πιέζοντας πάσες και μπάλες παντού, όπου προσπαθούμε να κάνουμε δύσκολη τη μέρα των επιθετικών. Κατά έναν σημαντικό βαθμό το καταφέρνουμε αυτό. Έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης μέχρι το τέλος της σεζόν».

Για τον ίδιο: «Σιγά σιγά βρίσω τα πατήματά μου. Αυτό που θέλω είναι να γίνομαι καλύτερος και να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ. Βρίσκω και τη ψυχολογία μου και θέλω να γίνομαι καλύτερος τόσο εγώ αλλά και η ομάδα».

Για τους τραυματισμούς: «Πράγματι, ξεκίνησε στραβά φέτος η χρονιά, πρώτα με τον Ιωάννη (σ.σ. Παπαπέτρου), μετά με τον Γιώργο (σ.σ. Πρίντεζη). Το μόνο που έχω να πω είναι να έχουμε την υγειά μας. Μακάρι να είμαστε στο τέλος όλοι μαζί υγιής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x