Stoiximan Super League

Μάντζιος προ των πυλών

Κοντά σε συμφωνία με τον Άκη Μάντζιο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας βρίσκονται στον Εργοτέλη. Αουτσάιντερ είναι πλέον ο Νίκος Αναστόπουλος.

Προς το φινάλε της οδεύει η αναζήτηση προπονητή στον Εργοτέλη, στον πάγκο του οποίου έκατσε στα δύο τελευταία ματς της ομάδας για το 2014 κόντρα σε Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιάννης Ταουσιάνης. Οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι στο ψάξιμο από τις 15 Δεκεμβρίου, όταν και λύθηκε η συνεργασία με τον Παύλο Δερμιτζάκη.

Μέχρι πρόσφατα περισσότερες πιθανότητες για να ξεκινήσει αυτήν την καινούργια αρχή με το πολύ δύσκολο έργο (είναι 17ος ο Εργοτέλης) ήταν ο Νίκος Αναστόπουλος, αλλά τις τελευταίες ημέρες έχει μείνει πίσω στην… κούρσα.

Επικρατέστερος για να αναλάβει είναι ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος βρίσκεται χωρίς ομάδα από τις 5 Νοεμβρίου, καθώς τότε είχε αποχωρήσει από τον Πανθρακικό. Στις απόψεις και τα «θέλω» των δύο πλευρών βρέθηκε σημείο επαφής στις συζητήσεις που έγιναν τις τελευταίες ημέρες και όλα δείχνουν ότι ο Άκης Μάντζιος και η διοικούντες τον Εργοτέλη θα δώσουν τα χέρια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x