sday.gr

«Μαέστρος», πρωταθλήτρια και… τραγουδίστρια!

Μια απολαυστική συνέντευξη της Αριστέας Μαγκλάρα, μιας εκ των κορυφαίων αθλητριών μπάσκετ της πρωταθλήτριας ομάδας του Παναθηναϊκού στο sportday.gr και στον Διονύση Δεσύλλα!

Η πλέι μέικερ της πρωταθλήτριας ομάδας μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού, Αριστέα Μαγκλάρα, μιλάει στο sportday.gr για τη φετινή επιτυχία του «τριφυλλιού», τη σχέση της ομάδας με τον κόσμο και αποκαλύπτει το δεύτερο της πάθος μετά τον αθλητισμό.


Η χρονιά ολοκληρώθηκε για την ομάδα μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟ με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κι όχι μόνο αυτό! Με το μπάσκετ που έπαιξαν οι «πράσινες» κέρδισαν την αναγνώριση του κόσμου, τον σεβασμό των αντιπάλων και έδειξαν ότι και τα… θηλυκά μπορούν να προσφέρουν θέαμα. Η Αριστέα Μαγκλάρα, στην καλύτερή της σεζόν, συνέβαλλε τα μέγιστα στο να έρθει αυτό το αποτέλεσμα για το «τριφύλλι». Καθοδήγησε με μαεστρία την ομάδα από τη θέση της πλέι μέικερ και ήταν από τις πολυτιμότερες της σεζόν, δίχως αμφιβολία. Με «όπλο» την εμπειρία της, το μυαλό και την ταχύτητα, βοήθησε την ομάδα της να παίξει το καλύτερο μπάσκετ για φέτος. Διαβάστε τη συνέντευξη στο SportDay.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x