Χρύσα Κατσαρίνη στο sport-fm.gr: «ΑΕΚ για μένα σημαίνει…»

Χρύσα Κατσαρίνη στο sport-fm.gr: «ΑΕΚ για μένα σημαίνει…»

Η αγαπημένη κωμικός αποκαλύπτει πώς έγινε ΑΕΚ, αναφέρθηκε στην πιο όμορφη και πιο δύσκολη «κιτρινόμαυρη» στιγμή για εκείνη, ενώ βάζει τις δικές της λέξεις στα αρχικά Α.Ε.Κ.!

Σταύρος Καλογεράκης |

Χωρίς να έχει κάποιον από την οικογένειά της που να είναι ΑΕΚτσής, η Χρύσα Κατσαρίνη λάτρεψε την «Ένωση» και, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση του συλλόγου, μιλάει στο sport-fm.gr.

Η αγαπημένη κωμικός αποκαλύπτει πώς έγινε ΑΕΚ, αναφέρθηκε στην πιο όμορφη και πιο δύσκολη «κιτρινόμαυρη» στιγμή για εκείνη, ενώ βάζει τις δικές της λέξεις στα αρχικά Α.Ε.Κ.!

Ερωτηθείσα πώς αποφάσισε να να γίνει ΑΕΚ, η Χρύσα Κατσαρίνη απάντησε με αφοπλιστική ειλικρινεία: «Ήταν μια απόλυτα συνειδητή και ενήλικη απόφαση. Κανένας στην οικογένειά μου δεν είναι ΑΕΚ. (Βασικα μόνο ο άντρας της ξαδερφης μου. Τον συμπάθησα από την αρχή.). Όταν μετακόμισα στην Αθήνα, άρχισα να μαθαίνω για την ιστορία της ΑΕΚ και κάπως έτσι την αγάπησα».

«Για μένα ΑΕΚ είναι ο αγώνας στο Βελιγράδι το 1999. Και όλο το βάρος που φέρει αυτή η αντιπολεμικη αποστολή», είπε όταν τη ρωτήσαμε τι σημαίνει για εκείνη να είσαι ΑΕΚ.



Όσον αφορά μία… ΑΕΚ στιγμή, είτε θετική είτε αρνητική, μάς περιέγραψε: «Νομίζω η πιο συγκινητική στιγμή που βίωσα ήταν το πρώτο ματς μέσα στην OPAP Arena. Άρχισαν να βγαίνουν οι παίκτες, εσκυβαν και φιλουσαν το χορτάρι. Και εκεί που έκλαιγα (κλαίω και άσχημα πανάθεμά με) γυρίζω και πιάνει το βλέμμα μου έναν τύπο που αγκάλιαζε έναν ηλικιωμένο κύριο. Ηταν και οι 2 δακρυσμένοι και του είπε "μπαμπά στο είπα ότι θα βλέπαμε μαζί ξανά αγώνα στην Φιλαδέλφεια.



Η αρνητική, εντάξει, ήταν ο υποβιβασμός. Και εκεί κλαιγαμε. Αλλά είμαστε ΑΕΚ έχουμε συνηθίσει την απελπισία. Έχουμε σφυρηλατηθει
».

Για τη Χρύσα Κατσαρίνη «το πρώτο γκολ του Γκατσίνοβιτς, μέσα στη Φιλαδέλφεια» έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της. «Νόμιζα ότι θα πεθάνω από τη χαρά και τα… καπνογόνα. Έχω διάρκειας στο πέταλο, οπότε καταλαβαίνεις...», προσθέτει η ίδια.



Όταν της ζητήσαμε να αλλάξει τα αρχικά της ΑΕΚ (Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως) και να βάλει δικές τις λέξεις σε αυτά τα αρχικά, απάντησε:

«Αρρώστια
Έρωτας
Καύλα
!».

Καταλήγοντας, έστειλε τις δικές της ευχές για το μέλλον της ΑΕΚ. «Να συνεχίσει να μάς χαρίζει μοναδικές συγκινήσεις», ευχήθηκε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΕΚ σημαίνει…

Στη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του πιο ανατρεπτικά συναισθηματικού συλλόγου, ο Γιώργος Μαραθιανός εξηγεί γιατί το να είσαι… μια ώρα ΑΕΚ σε άλλους μπορεί να φαινόταν αιώνας!

13.04.24 | 07:30

Παρών στο σπουδαιότερο παιχνίδι της ΑΕΚ: Ο Κώστας Μιαούλης περιγράφει το ιστορικό ταξίδι στο Βελιγράδι

Η ΑΕΚ κλείνει έναν αιώνα ζωής, αλλά πριν λίγες ημέρες, συμπληρώθηκε ένα τέταρτο του αιώνα, από την πλέον μεγαλειώδη κίνηση, ένα ταξίδι στον πόλεμο για την ειρήνη, σε ένα ματς που δεν ξεχαστεί ποτέ.

13.04.24 | 07:30
x