MOTO GP

Μάρκεθ: «Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου για Ρόσι»

Ο Μαρκ Μάρκεθ θεωρεί πως δεν έκανε κάτι μεμπτό στους δύο τελευταίους αγώνες του Moto GP για να στερήσει τον τίτλο στον Βαλεντίνο Ρόσι και θέλει να βάλει το μεταξύ τους επεισόδιο πίσω του.

Έχει κατηγορηθεί πως στέρησε τον τίτλο από τον Βαλεντίνο Ρόσι. Τόσο γιατί όταν έγινε «βδέλλα» στον προτελευταίο αγώνα της σεζόν οδήγησε τον Ιταλό αναβάτη της Yamaha να τον απωθήσει και να τιμωρηθεί, όσο και γιατί στο φινάλε της Βαλένθια δεν φόρτσαρε για να περάσει τον Χόρχε Λορένθο και να τερματίσει πρώτος, κάτι που θα έδινε τον τίτλο στον «γιατρό». Ο (περί ου ο λόγος) Μαρκ Μάρκεθ δηλώνει πάντως πως έχει ήσυχη τη συνείδησή του και θέλει να αφήσει πίσω του ό,τι έγινε.

«Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν δύσκολες για μένα. Πιστεύω πως σε 1-2 μήνες, όταν ο Βαλεντίνο είναι σπίτι του και ήρεμος πια από το στρες του πρωταθλήματος θα δει καλύτερα τα πράγματα. Εγώ έχω ήσυχη τη συνείδησή μου κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για να μπορείς να κοιμάσαι το βράδυ. Ο Ρόσι έκανε τους άλλους να πιστέψουν πράγματα που δεν είναι αληθινά και κανείς αναβάτης δεν περίμενε να ακούσει από αυτόν. Πολλοί τον πίστεψαν και είναι σεβαστό αυτό, αλλά θέλω να κοιτάξω μπροστά. Δεν μου αρέσει αυτή η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Ο Βαλεντίνο είναι ένας θρυλικός αναβάτης και όλοι μας θα πρέπει να γυρίσουμε σελίδα, αν και ό,τι έγινε θα είναι δύσκολο να ξεχαστεί», τόνισε ο Ισπανός αναβάτης της Honda.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x