MOTO GP

Μάρκεζ: «Η απουσία μου δεν υποβαθμίζει την αξία του τίτλου»

Εκτός του Γκραν Πρι Ανδαλουσίας αναμένεται να μείνει ο Μαρκ Μάρκεζ, με τον ίδιο να πιστεύει πως αυτό δεν πρόκειται να υποβαθμίσει την προσπάθεια των υπόλοιπων οδηγών και την αξία του πρωταθλήματος

Το ατύχημα του Μαρκ Μάρκεζ που είχε στον αγώνα της προηγούμενης Κυριακής στην Χερές θα τον κρατήσει εκτός, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα επηρεαστεί η δυναμική του πρωταθλήματος.

Ο Ισπανός εξάκις παγκόσμιος πρωταθλητής του MotoGP έσπασε το χέρι του στον αγώνα της προηγούμενης Κυριακής, ενώ έκανε επέμβαση την Τρίτη για να διορθωθεί η ζημιά και να είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Παρ’ όλα αυτά ο πόνος ανάγκασε τον αναβάτη της Honda να αποσυρθεί, πιστεύοντας όμως πως σε περίπτωση που κάποιος άλλος οδηγός κατακτήσει το πρωτάθλημα, αυτό δεν θα έχει λιγότερη αξία λόγω της απουσίας του.

«Εάν είσαι πρωταθλητής είναι επειδή κάνεις κάτι καλύτερα από τους άλλους, έχει την ίδια αξία και αυτό είναι ένα πράγμα. Εννοείται πως αν είμαι ένας από τους αντιπάλους, πάντα σου αρέσει να τρέχεις μαζί τους και να παλέψεις για το πρωτάθλημα στην πίστα. Αλλά εάν κάποιος τραυματιστεί δεν είναι λάθος σου και αυτό δεν μειώνει την αξία του πρωταθλήματος», τόνισε ο Μάρκεζ.

Επιμέλεια: Μάριος Αγγελέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x