F1

Φελίπε Μάσα: Προσέλαβε δικαστές για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα του 2008!

Δικηγόρους για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα του 2008 προσέλαβε ο Φελίπε Μάσα, υποστηρίζοντας πως το αποτέλεσμα είχε αλλοιωθεί υπέρ του Φερνάντο Αλόνσο στο Grand Prix Σιγκαπούρης.

Έτοιμος να διεκδικήσει το πρωτάθλημα του 2008 στις δικαστικές αίθουσες είναι ο Φελίπε Μάσα!

Ο Βραζιλιάνος πρώην οδηγός, μετά από πρόσφατες δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της Formula 1, Μπέρνι Έκλεστον, θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να αναδειχθεί πρωταθλητής εκείνης της σεζόν, υποστηρίζοντας πως το αποτέλεσμα είχε αλλοιωθεί στο Grand Prix Σιγκαπούρης προκειμένου ο Φερνάντο Αλόνσο να αναδειχθεί νικητής.

Ο επιχειρηματίας και κάτοχος των δικαιωμάτων της F1, ανέφερε πως μαζί με τον τότε πρόεδρο της FIA, γνώριζαν πως είχε υπάρξει αλλοίωση του αποτελέσματος στο Grand Prix και ο Μάσα πήρε την απόφαση να προσλάβει δικηγόρους ώστε να αναθεωρηθεί η έκβαση του πρωταθλήματος εκείνης της χρονιάς.

Εκείνη τη χρονιά πρωταθλητής της Formula 1 είχε αναδειχθεί για πρώτη φορά ο Λιούις Χάμιλτον με την McLaren, με τον Βρετανό να μην έχει τοποθετηθεί επί του ζητήματος. Ωστόσο, η McLaren δεν το… άφησε έτσι και απάντησε στον Βραζιλιάνο με ανάρτηση στο TikTok.

@mclaren Denial is a river in Egypt. ?? #McLaren #F1 #LewisHamilton #Cars #Formula1 #Trend ? original sound - McLaren

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x