NBA

«Μακάρι οι Λέικερς να χάσουν σε κάθε παιχνίδι»!

Την πεποίθησή του πως οι Λος Άντζελες Λέικερς πρέπει να χάσουν σε κάθε παιχνίδι τους στο υπόλοιπο της χρονιάς, εξέφρασε δημόσια ο θρύλος των «Λιμνανθρώπων» τη δεκαετία του 80', Μάτζικ Τζόνσον.

Μια από τις χειρότερες αγωνιστικές σεζόν στην πλούσια σε επιτυχίες ιστορία της ομάδας διανύουν οι Λος Άντζελες Λέικερς. Στα πρώτα 22 ματς της ομάδας έχουν επιτύχει μόλις 6 νίκες, ενώ έχουν με διαφορά τη χειρότερη άμυνα σε όλη τη λίγκα.

Ωστόσο, ο Μάτζικ Τζόνσον, ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές στην ιστορία του μπάσκετ που κέρδισε με τη χρυσαφί φανέλα τους πέντε πρωταθλήματα, δεν επιθυμεί να υπάρξει κάποια ανάκαμψη στη φετινή περίοδο όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ελπίζω οι Λέικερς να χάσουν σε κάθε παιχνίδι. Γιατί αν πρόκειται να χάσεις, χάσε. Είμαι απόλυτα σοβαρός».

Με αυτόν τον τρόπο οι Λέικερς θα μπορέσουν να κρατήσουν την επιλογή τους στο επόμενο ντραφτ, αφού αν δεν είναι μεταξύ των πέντε πρώτων θα πάει στους Φοίνιξ Σανς στο πλαίσιο της ανταλλαγής του Νας , ώστε να μπορέσουν να δημιουργήσουν μια νέα ομάδα επενδύοντας στα νιάτα.

Από την πλευρά του ο Κόμπε Μπράιαντ τόνισε πως κατανοεί την οπτική γωνιά του Μάτζικ: « Έχει συνηθίσει να είναι ιδιοκτήτης. Κατέχει τους Ντότζερς και παλιότερα είχε μερίδιο στους Λέικερς. Ομιλεί με τη λογική ενός ιδιοκτήτη. Νομίζω οι οπαδοί μας είναι αρκετά έξυπνοι για να τον κατανοήσουν, εγώ το κάνω. Ο Μάτζικ είναι από τους πιο ανταγωνιστικούς παίκτες όλων των εποχών. Δεν θέλει να χάνει, αλλά θα ήθελε να αποκτήσει η ομάδα καλές επιλογές στο ντραφτ».

«Δεν πιστεύω όμως πως οι ομάδες χάνουν επίτηδες. Σε μερικές ομάδες ίσως η διοίκηση και η ιδιοκτησία τους να εύχεται να συμβεί, όμως οι παίκτες παίζουν πάντοτε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη», αντέτεινε ο 36χρονος σταρ.

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x