Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Με αυτή την κλήρωση, όλες στα νοκ-άουτ

Οι αγγλικές ομάδες στις δύο ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα πρέπει να δηλώνουν ικανοποιημένες από τις κληρώσεις που είχαν για τη φάση των ομίλων και βάσει των αντιπάλων που τους προέκυψαν.

Οι αγγλικές ομάδες στις δύο ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα πρέπει να δηλώνουν ικανοποιημένες από τις κληρώσεις που είχαν για τη φάση των ομίλων και βάσει των αντιπάλων που τους προέκυψαν, το λιγότερο που θα έχουν να κάνουν είναι να περάσουν στα νοκ-άουτ...

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, η κληρωτίδα από το Μονακό προκάλεσε πλατιά χαμόγελα στους αγγλικούς εκπροσώπους με τα εμπόδια που παρουσίασε στο δρόμο των ομάδων από το Νησί με φόντο τη νοκ-άουτ φάση των δύο τουρνουά.

Ξεκινώντας με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Λίβερπουλ, καλείται να κοντραριστεί ξανά με τη Νάπολι όπως το έκανε και την περασμένη σεζόν, όπου έφτασε να διεκδικεί την πρόκριση στους «16» σ' εκείνο το παιχνίδι με τους Ιταλούς στο «Άνφιλντ», με τον Άλισον να κάνει σπουδαία απόκρουση σε ευκαιρία του Μίλικ και να εξασφαλίζει το «εισιτήριο» για την ομάδα του Κλοπ. Σάλτσμπουργκ και Γκενκ ασφαλώς και δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση ν' ανησυχήσουν τους «κόκκινους» που οφείλουν να δείξουν ότι έχουν πάρει και το μάθημά τους από τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν την πρώτη αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα πέρυσι και υπέστησαν την κατραπακιά στο Βελιγράδι.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x