Stoiximan Super League

Με Βίτορ στα Γιάννενα

Χωρίς να νιώσει ουδεμία ενόχληση, ο Μιγκέλ Βίτορ προπονήθηκε ξανά κανονικά και συμμετέχει στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Επιστρέφει στη δράση ο Μιγκέλ Βίτορ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έλαβε κανονικά μέρος στην τελευταία προπόνηση της ομάδας που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Μεσημβρία και είδε το όνομά του να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Χουμπ Στέφενς για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Εκτός, όπως αναμενόταν άλλωστε, έμεινε ο Λόρενς που συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ (όσοι δεν έπαιξαν απέναντι στη Σαχτιόρ) έκαναν ασκήσεις τεχνικής και διπλό στο μισό γήπεδο, ενώ για τους βασικούς το πρόγραμμα ήταν ελαφρύτερο.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Κωνσταντινίδης, οι Κατσικάς, Ολίσε, Λίνο, Λόπεθ για λόγους τακτικής, ο ανέτοιμος Γκαρσία και οι Χακόμπο, Κάτσε που βρίσκονται σε προσωρινή "καραντίνα".

Η αποστολή αποτελείται από 18 παίκτες, τους: Γλύκο, Γιακουμή, Κίτσιου, Σκόνδρα, Τζαβέλλα, Σπυρόπουλο, Κατσουράνη, Βίτορ, Λάζαρ, Τζιόλη, Στοχ, Λούκας, Νίνη, Γεωργιάδη, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη, Νέτσιντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x