Europa League

Με Δώνη στο «τρένο» της πρόκρισης!

Μεγάλη επιτυχία για τον ΑΠΟΕΛ που με τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο του, επικράτησε 2-1 της Μπορντό και έχει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League!
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την πρώτη του φετινή νίκη στην Ευρώπη σημείωσε στο ΓΣΠ ο ΑΠΟΕΛ, αφού για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League επικράτησε 2-1 της Μπορντό, την οποία και ξεπέρασε στη βαθμολογία.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη προηγήθηκε μόλις στο 13’ με τρομερό σουτ του Αλεξάνδρου, αλλά εξ αιτίας λανθασμένης εξόδου του Πάρντο δέχτηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Τελικά η νίκη ήρθε από τα πόδια του Μοράις στο 54’ που εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας κι έστειλε εύκολα την μπάλα στα δίχτυα.

Με αυτήν τη νίκη ο ΑΠΟΕΛ έφτασε στους 4 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Σέρτζιο, Μπόρδα, Ολιβέιρα, Καμπράλ, Μοράις, Βινίσιους, Χαραλαμπίδης (56΄ Σωτηρίου), Αλεξάνδρου (38΄ Μπενασούρ), Αλωνεύτης, Μπούντιμιρ.

ΜΠΟΡΝΤΟ: Καρασό, Φομπέ, Σανέ, Μπρεσέ. Πουντζέ, Ομπράνιακ (70΄ Σακό), Σέρτιτς, Ν'Γκουεμό, Μ.Μπιλέι, Τζουσί (70΄ Σαιβέτ), Ρολάν (70΄ Μπεγιόν)

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Μακάμπι έκανε πάρτι κόντρα στη μέχρι σήμερα αήττητη Άιντραχτ (ούτε γκολ δεν είχε δεχτεί η γερμανική ομάδα) την οποία «ταπείνωσε» επικρατώντας με σκορ 4-2 χάρη σε τέρματα που σημείωσαν οι Ζάχαβι και Ιτχάκι.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:
ΑΠΟΕΛ-Μπορντό 2-1
(13’ Αλεξάνδρου, 55’ Μοράις – 45’+2’ Σανέ)

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Άιντραχτ 4-2
(14’, 90’+4’ Ζάχαβι, 30’, 35’ Ιτζχάκι – 63’ Λάκιτς, 67’ πεν. Μέιερ)

Βαθμολογία:

Άιντραχτ 9 (10-4)
Μακάμπι Τελ Αβίβ 7 (6-5)
ΑΠΟΕΛ 4 (3-6)
Μπορντό 3 (4-8)

Η επόμενη αγωνιστική (28/11)

Μπορντό-Άιντραχτ (22:05),
ΑΠΟΕΛ-Μακάμπι Τελ Αβίβ (22:05)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x