Euro 2024

Με ερωτηματικό τον Ριμπερί

Ο Φρανκ Ριμπερί συμπεριλήφθηκε μεν στην 23άδα της Γαλλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά υπάρχει έντονη ανησυχία για τον τραυματισμό του στη μέση.

Ένα μεγάλο ερωτηματικό πλανάται πάνω από τη συμμετοχή του Φρανκ Ριμπερί στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο μεσοεπιθετικός της Μπάγερν συμπεριλήφθηκε στην τελική 23άδα της Γαλλίας που έστειλε αργά το βράδυ της Δευτέρας ο Ντιντιέ Ντεσάν, ωστόσο υπάρχει έντονη ανησυχία για το αν θα είναι έτοιμος.

Ο Ριμπερί ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση, που δεν έχουν υποχωρήσει και δεν του επιτρέπουν να προπονηθεί κανονικά. Οι «τρικολόρ», που για τον πέμπτο όμιλο αντιμετωπίζουν Ελβετία, Ισημερινό και Ονδούρα, πήραν το ρίσκο να τον επιλέξουν στην αποστολή λόγω της δεδομένης αξίας του, αλλά δεν γνωρίζουν καν αν θα είναι σε θέση να προσφέρει.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ούγκο Γιορίς (Τότεναμ), Στεφάν Ρουφιέ (Σεντ Ετιέν), Μικαέλ Λαντρό (Μπαστιά).

Αμυντικοί: Ματιέ Ντεμπισί (Νιούκαστλ), Λούκας Ντινιέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Πατρίς Εβρά (Μαν. Γιουνάιτεντ), Λοράν Κοσιελνί, Μπακαρί Σανιά (Άρσεναλ), Ελιακίμ Μανγκαλά (Πόρτο), Μαμαντού Σακό (Λίβερπουλ), Ραφαέλ Βαράν (Ρεάλ Μαδρίτης).

Μέσοι: Γιοάν Καμπάιγ, Μπλεζ Ματουϊντί (Παρί Σεν Ζερμέν), Κλεμάν Γκρενιέ (Λιόν), Πολ Πογκμπά (Γιουβέντους), Ρίο Μαβουμπά (Λιλ), Μούσα Σισοκό (Νιούκαστλ), Ματιέ Βαλμπουενά (Μαρσέιγ).

Επιθετικοί: Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ Μαδρίτης), Ολιβιέ Ζιρού (Άρσεναλ), Αντουάν Γκριεζμάν (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Φρανκ Ριμπερί (Μπάγερν), Λοΐκ Ρεμί (Νιούκαστλ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x