Stoiximan Super League

Με στιλ… επιθετικό ο Αναστασίου

Φιγκερόα και Μπεργκ στην επίθεση και τριάδα-παγίδα στον άξονα του Παναθηναϊκού ετοιμάζει ο Γιάννης Αναστασίου για το αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό. Κάτι από... ντέρμπι θα θυμίζει σήμερα η προπόνηση.

Κάτι από… ντέρμπι θα θυμίζει η σημερινή-τελευταία προπόνηση (στις 18:00) του Παναθηναϊκού εν όψει του αυριανού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Οι «πράσινοι» θα προπονηθούν στη Λεωφόρο, όμως σήμερα οι οπαδοί της ομάδας έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου και να εμψυχώσουν και να προετοιμάσουν ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αναστασίου.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Έλληνας τεχνικός προτίθεται να χρησιμοποιήσει στην επίθεση μαζί τον Μπεργκ και τον Φιγκερόα, ενώ στα χαφ θα τοποθετήσει τρεις παίκτες που θα είναι σε θέση να «μπλοκάρουν» την ανάπτυξη των Πειραιωτών.

Ο Αργεντινός φορ δεν έπαιξε στο Κύπελλο και είναι ξεκούραστος για να ξεκινήσει δίπλα στον Σουηδό. Εν τω μεταξύ, ο Ζέκα μπήκε ως αλλαγή στο Παγκρήτιο και κράτησε δυνάμεις , οπότε είναι πιθανό να παίξει στον άξονα μαζί με τους Λαγό και Μέντες. Την θέση που απομένει στη μεσαία γραμμή θα πάρει ο Πράνιτς.

Ο Κροάτης ενδέχεται να αγωνιστεί ως ελεύθερος πίσω από το επιθετικό δίδυμο, ώστε να προκαλέσει προβλήματα με τα μακρινά του σουτ και τα στημένα του. Στην άμυνα θα παίξουν οι Μαρινάκης, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης και Νάνο, με τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x