Τένις

Με το δεξί στην Ολλανδία ο Τσιτσιπάς

Ιδανικό ξεκίνημα στο Ρότερνταμ για τον Στέφανο Τσιτσιπά που επικράτησε 2-0 του Γκερασίμοφ στην πρεμιέρα του στην Ολλανδία.

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Ολλανδία ο Στέφανος Τσιτσιπάς που αν και δυσκολεύτηκε απέναντι στον Γκερασίμοφ, εν τέλει επικράτησε 2-0 σετ στην πρεμιέρα του στο τουρνουά του Ρότερνταμ και έφτασε στη νίκη ακόμα και στην κακή του μέρα.

Ο Έλληνας τενίστας, στον πρώτο του αγώνα μετά την ήττα στον ημιτελικό του Αυστραλιανού Open από τον Μεντβέντεφ, δυσκολεύτηκε μόλις στο πρώτο σετ, εκεί που ο αντίπαλος του (Νο 76) τον δυσκόλεψε, με τον Έλληνα τενίστα πάντως να δείχνει την απαραίτητη συγκέντρωση όταν έπρεπε, στέλνοντας το σετ στο τάι μπρέικ το οποίο και κατέκτησε.

Στο δεύτερο σετ έδειξε την ανωτερότητα του, μείωσε τα λάθη του και έφτασε γρήγορα σε μπρέικ για το 3-1. Ωστόσο, ο Λευκορώσος που έχει κάνει αρκετές ζημιές, έδειξε μεγαλύτερη συγκέντρωση από αυτή με την οποία μπήκε στο δεύτερο σετ και αφού έκανε το δικό του μπρέικ ισοφάρισε 3-3, ενώ από εκεί και πέρα και οι δύο παίκτες αξιοποίησαν τα σεβρίς τους, με το ματς να φτάνει στο 5-5.

Η αντίσταση του του Γκερασίμοφ ήταν σθεναρή, άντεξε αρκετά το σερβίς του Στέφανου, ο οποίος όμως πήρε το game για το 6-5. Ο Λευκορώσος σέρβιρε για να μείνει στο παιχνίδι, ο Έλληνας τενίστας τον πίεσε αρκετά, οδήγησε τον αντίπαλο του σε λάθη και εν τέλει έκανε το μπρέικ και πήρε το ματς επικρατώντας 7-5 στο δεύτερο σετ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x