WRC

Με το καλημέρα… βάθρο

Την άποψη ότι με το φετινό Fiesta μπορεί να είναι ανταγωνιστικός εξέφρασε ο Μίκο Χιρβόνεν, ο οποίος δήλωσε έκπληκτος με την απόδοση του αυτοκινήτου του, ενόψει του ράλι του Μόντε Κάρλο.

Tην ικανοποίησή του από την απόδοση του Fiesta εξέφρασε ο Μίκο Χιρβόνεν ενόψει της πρεμιέρας του Παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι στις ειδικές του Μόντε Κάρλο.

Ο Φινλανδός οδηγός, ο οποίος μετά από δύο χρόνια απουσίας στην Citroen, επέστρεψε στην Ford δηλώνοντας έκπληκτος με τις αλλαγές που έχουν γίνει στο αυτοκίνητο.

Ακόμη, ο Χιρβόνεν τόνισε πώς αν βρει ρυθμό θα βρίσκεται στο βάθρο, ενώ επισήμανε πως μία νίκη στο Μόντε Κάρλο θα ήταν κάτι το φανταστικό.

«Έχω μείνει έκπληκτος με το πόσο διαφορετική είναι η αίσθηση του αυτοκινήτου από την τελευταία φορά που το είχα οδηγήσει. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στον χειρισμό και στον τρόπο δουλειάς. Η αίσθηση πραγματικά είναι πολύ καλή. Μου πήρε λίγο χρόνο να συνηθίσω κάποιες λεπτομέρειες. Το κάθισμα είναι διαφορετικό και μου πήρε χρόνο για να βρίσκω το χειρόφρενο μπαίνοντας στις φουρκέτες», ήταν τα λόγια του Φινλανδού οδηγού, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Κάποια πράγματα κατά τη διάρκεια των δοκιμών με έκαναν να συνειδητοποιήσω ότι μπορώ να πιέσω πολύ περισσότερο με αυτό το Fiesta και πιστεύω ότι μπορούμε να δώσουμε τη μάχη μας. Πρέπει να επιστρέψω στον ρυθμό που είχα και που ήμουν σταθερός αν το κάνω αυτό τότε σίγουρα μπορώ να είμαι στο βάθρο του Μόντε Κάρλο. Αν μπορώ να διεκδικήσω τη νίκη τότε αυτό θα είναι φανταστικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x