Η Ικαρία και αυτό το καλοκαίρι θα κινηθεί στους ρυθμούς του μπάσκετ. Το νησί ετοιμάζεται να αγκαλιάσει και πάλι την πορτοκαλί μπάλα με τα παιδιά σε πρώτο πλάνο στο “5ο Πράμνος Camp – Bogrinho”.

Οικοδεσπότες του τουρνουά που έγινε θεσμός στην Ικαρία και σημείο αναφοράς για το Αιγαίο είναι ο Πράμνος του Στέργιου Μυτιληνού, που είναι η ψυχή του camp και ο Γιώργος Μπόγρης, καθώς ο Έλληνας σέντερ αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια αυτή και πρόσφερε τα μέγιστα για την πραγματοποίηση και την προώθησή του.

Φέτος, το camp θα διεξαχθεί 3-5 Αυγούστου και αφορά παιδιά 7-18 ετών. Η συμμετοχή ανά άτομο είναι 25 ευρώ. Στο ραντεβού θα είναι συνεπείς και εκλεκτοί προσκεκλημένοι όπως ο Βασίλης Γεραγωτέλλης, συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον Ολυμπιακό και πλέον στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο Γιώργος Βόβορας προπονητής του Παναθηναϊκό, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.
Παρόντες θα είναι επίσης, όπως γίνεται κάθε χρόνο, ειδικοί ιατροί, γυμναστές, προπονητες, φυσιοθεραπευτές για να περάσουν τα παιδιά όσο το δυνατόν καλύτερα και πιο ασφαλή. Άλλωστε θα τηρηθούν σχολαστικά όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας που έχει θεσπίσει η Γ.Γ.Α. και το Υπουργείο Υγείας.ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube