Γενικά

Μεγαλείο... γραφικότητας στη Βραζιλία!

Πολύ «Mentalist» φαίνεται πως βλέπει ο προπονητής της Πορτουγκέζα. Ο Βάνγκερ Μπενάτσι προσέλαβε υπνωτιστή ώστε οι παίκτες να σταματήσουν να χάνουν αγώνες. Άντε και καλούς ύπνους!

Αθάνατοι… προπονητές! Πάντα θα υπάρχουν μερικοί από αυτούς, οι οποίοι θα αποτελούν έμπνευση για τέτοια θέματα. Ίσως όχι για τις προπονητικές τους ικανότητες, αλλά κυρίως για τις γραφικότητες τους!

Επειδή, όμως η γραφικότητά -όπως πολλά… άλλα- δεν έχουν σύνορα, ένας τεχνικός από την Βραζιλία είναι αυτός που απασχολεί με τις επινοήσεις του. Και συγκεκριμένα αυτός της Πορτουγκέζα.

Ο Βάνγκερ Μπενάτσι, δεν είναι ένας συνηθισμένος κόουτς. Η ομάδα του μπορεί να βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα -στη δεύτερη κατηγορία- και 11 βαθμούς από τη σωτηρία, όμως είναι πολύ… μπροστά για να διαλέξει τους καθιερωμένους τρόπους ώστε να αφυπνίσει τους παίκτες του. Αντίθετα, το έριξε στις παραεπιστήμες και πιο συγκεκριμένα στον υπνωτισμό!

Προσέλαβε τον υπνωτιστή, Ολιμάρ Τέσερ, επειδή, όπως λέει, έχει μεγάλη επιτυχία. «Δεν μου αρέσει να χάνω τέτοιες ευκαιρίες. Ξέρω τι έχει κάνει και θέλω να δουλεύει με τους παίκτες μου πριν τους αγώνες. Ήταν κάτι που αποφάσισα να κάνω καθώς βρισκόμαστε σε αυτή την άσχημη κατάσταση », δήλωσε ο Μπενάτσι, ο οποίος μάλλον μπορεί τώρα να κάνει πλάνα… πρωταθλήματος.

Επιμέλεια: Νίκος Παπακαλός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x