WRC

«Μέσα στους στόχους μας»

Την αισιοδοξία του για την εξέλιξη του i20, το οποίο θα ντεμπουτάρει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι (WRC) την επόμενη σεζόν εξέφρασε το αφεντικό της Hyundai, Μισέλ Ναντάν.

Αισιόδοξος για την πορεία της εξέλιξης του i20 WRC παρουσιάστηκε ο Μισέλ Ναντάν.

Το αφεντικό της Hyundai τόνισε πως βρίσκονται μέσα στους στόχους που έχουν θέσει και είναι ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα των δοκιμών που έχουν πραγματοποιήσει σε διαφορετικές συνθήκες.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας δήλωσε πως ανυπομονεί για το επόμενο στάδιο της εξέλιξης για το οποίο δείχνει ιδιαίτερα αισιόδοξος.

«Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αλλά έχω την αίσθηση ότι δουλεύουμε καλά ως ομάδα. Έχουμε πετύχει το στόχο μας με τις δοκιμές στο χώμα, αλλά έχουμε πολύ δουλειά ακόμη να κάνουμε στους μήνες που μας απομένουν μέχρι το Μόντε Κάρλο.

Μέχρι τώρα έχουμε εκπληρώσει τους στόχους μας και για αυτό είμαι πολύ χαρούμενος. Ανυπομονούμε για το επόμενο στάδιο της εξέλιξης και είμαι αισιόδοξος. Είχαμε έναν μήνα στον οποίο κάναμε πολλές δοκιμές και μάθαμε πολλά για την απόδοσή μας, αλλά και τις δυνατότητες του νέου Hyundai i20 WRC σε διαφορετικές συνθήκες», ήταν τα λόγια του αφεντικού της ομάδας, Μισέλ Ναντάν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x