Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες Πάτρα 2019

Βeach Volleyball Γυναικών: Είχαν το γαλλικό κλειδί

Μετά την απολύτως δική της υπόιθεση στον τελικό των ανδρών, η Γαλλία θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο και στο ταμπλό των γυναικών.

Η πρώτη ομάδα της Γαλλίας αποτελούμενη από τις Αline CHAMEREAU και Alexandra JUPITER κατάφερε να νικήσει με 2-0 (21-11, 21-16) τις πρωταθλήτριες Ελλάδας, Βίκυ ΑΡΒΑΝΙΤΗ, Πένυ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ και προκρίθηκαν στον τελικό που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 30 Αυγούστου στις 22.00 στο γήπεδο C5 της εγκατάσταση «Αρτεμις».

Στον τελικό οι Γαλλίδες θα αντιμετωπίσουν Θα διεκδικήσουν τις Κύπριες Μαριώτα ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ και Μανωλίνα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, που προκρίθηκαν από τον πρώτο ημιτελικό.

Το χάλκινο μετάλλιο θα διεκδικήσουν οι δυο ελληνικές ομάδες: Βίκυ ΑΡΒΑΝΙΤΗ, Πένυ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ (Ελλάδα Ι) και Κωνσταντίνα ΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, Δήμητρα ΜΑΝΑΒΗ.

Ο δεύτερος ημιτελικός εξελίχθηκε σε μονόλογο των Γαλλίδων οι οποίες έκαναν μια τέλεια εμφάνιση, με άριστη τακτική στο σερβίς και είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο σκορ.

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας έδειξαν κουρασμένες, αντιμετώπισαν πρόβλημα στην υποδοχή και δεν μπόρεσαν να φανούν ανταγωνιστικές.

Τα αποτελέσματα των ημιτελικών και το πρόγραμμα των τελικών γυναικών (30/8)

Α ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ: Μαριώτα Αγγελοπούλου, Μανωλίνα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Κύπρος Ι) - Κωνσταντίνα ΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, Δήμητρα ΜΑΝΑΒΗ (Ελλάδα ΙΙ) 2-0 (26-24, 21-09).

Β ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ: Βίκυ ΑΡΒΑΝΙΤΗ, Πένυ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ (Ελλάδα Ι) - Αline CHAMEREAU, Alexandra JUPITER (Γαλλία Ι) 0-2 (11-21, 16-21)

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛIΚΟΣ ΓΙΑ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ 20.00: Βίκυ ΑΡΒΑΝΙΤΗ, Πένυ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ (Ελλάδα Ι) - Κωνσταντίνα ΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, Δήμητρα ΜΑΝΑΒΗ (Ελλάδα ΙΙ)

ΤΕΛΙΚΟΣ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ 22.00: Μαριώτα Αγγελοπούλου, Μανωλίνα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Κύπρος Ι) - Αline CHAMEREAU, Alexandra JUPITER (Γαλλία Ι)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x