Stoiximan Super League

«Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Βερδού»

Η «Marca» ανατρέπει τα δεδομένα για Βερδού και αντικρούει δημοσίευμα της «Sun» τονίζοντας πως ο παίκτης βρίσκεται μεταξύ της Σαουθάμπτον και του Ολυμπιακού.

Εάν συνδυάσει κανείς τα δημοσιεύματα των δύο εφημερίδων, θα καταλήξει στο συμπέρασμα πηγαίνουν καλά για τον Ολυμπιακό, όμως η εμπειρία έχει δείξει πως η περίπτωση του Καταλανού μόνο απλή δεν είναι.

Η ισπανική εφημερίδα επικαλούμενη δικές της πηγές τονίζει πως ο πρώην ποδοσφαιριστής της Εσπανιόλ έχει στα χέρια του δύο προτάσεις, μία από τον Ολυμπιακό και άλλη μία από τη Σαουθάμπτον και πως μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, ο ίδιος και η σύζυγός του που φαίνεται πως έχει λόγο για αυτό- θα έχει πάρει οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του, επιλέγοντας μία από τις δύο ομάδες.

Στην Αγγλία μέσω της «Sun» μεταδόθηκε η πληροφορία ότι είδε έχει πει «όχι» στη Σαουθάμπτον αφού θέλει να αγωνιστεί στο Champions League. Εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο, οι Πειραιώτες – που βρίσκονται εν αναμονή της απάντησης του Βερδού - έχουν περισσότερες ελπίδες για να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x