Κι όμως με την κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο και το ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή λόγω του κορονοϊού, προσφέρεται σε ορισμένες ομάδες μια μεγάλη ευκαιρία εν μέσω πολύ διαφορετικών συνθηκών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Αναμένοντας την ημέρα κατά την οποία το ποδόσφαιρο θα επιστρέψει και όλοι θα μπορούμε να το απολαύσουμε με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες ο καθένας, αυτή τη στιγμή πρέπει να σκεφτόμαστε ότι οι διοργανώσεις που θα παρακολουθήσουμε δεν θα έχουν καμία σχέση με φυσιολογική ροή και εικόνα των ομάδων.

Διανύουμε μια χρονιά που είναι πολύ διαφορετική και η οποία θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό και την ακριβώς επόμενη, μετά την οποία έρχεται και το Euro το καλοκαίρι του 2021 έπειτα από την αναβολή που αποφασίστηκε από την UEFA. Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θέλει να κλείσει τη φετινή σεζόν άρον – άρον μέσα σε δυο μήνες στο γήπεδο όπως και να 'χει, πράγμα που θα παρουσιάσει και προκαλέσει συνέπειες στη χρονική διάρκεια της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και φυσικά στον τρόπο με τον οποίο θα αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές δεδομένης της μηδαμινής καλοκαιρινής προετοιμασίας...

Διαβάστε τη συνέχεια στο england365.gr