WRC

Μίκελσεν: «Τα πόδια μου έτρεμαν»

Ο Αντρέας Μίκελσεν παραδέχτηκε πως ήταν αγχωμένος κατά τη διάρκεια του ράλι της Σουηδίας, στο οποίο «μονομαχούσε» με τον Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα για τη νίκη.

Στη μάχη με τον ομόσταβλό του, Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα, στις ειδικές διαδρομές της Σουηδίας στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου του Παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι αναφέρθηκε ο Αντρέας Μίκελσεν.

Ο 24χρονος Νορβηγός ανέβηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στο βάθρο, κερδίζοντας τέσσερις από τις ειδικές του αγώνα (24 σύνολο).

Ο οδηγός της Volkswagen δήλωσε ικανοποιημένος από τον τρόπο που οδήγησε, ενώ επισήμανε πως ήταν αγχωμένος το προηγούμενο βράδυ πριν την τελευταία ημέρα του αγώνα.

«Πέρασα ένα δύσκολο βράδυ πριν την τελευταία ημέρα. Ξύπνησα τέσσερις ή πέντε φορές και σκεφτόμουν διαφορετικές στρατηγικές. Στην τελευταία ειδική τα πόδια μου έτρεμαν επειδή ήταν οι πιο δύσκολες ειδικές του ράλι», ήταν τα λόγια του Μίκελσεν για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοσή μου. Κατάφερα να ελέγξω πραγματικά την οδήγησή μου, προσπαθώντας να αποφύγω να ρισκάρω, στις ειδικές που έπρεπε να μείνω στο δρόμο. Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που οδήγησα. Όταν ήρθα στη Σουηδία για το ράλι πραγματικά ήθελα να πλασαριστώ σε καλή θέση και ήξερα ότι θα ήταν ένας από τους καλύτερους αγώνες μου, παρά το γεγονός ότι είχα να τρέξω εκεί από το 2008. Πραγματικά ήλπιζα για αυτό και ήξερα ότι αν είχα ένα τέλειο σαββατοκύριακο θα τερμάτιζα στο βάθρο».



Ο Μίκελσεν βρίσκεται στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος, έχοντας 16 βαθμούς διαφορά από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Γιάρι Μάτι Λάτβαλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x