sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Οι γκολάρες του Φανούρη! (video)

Το Σάββατο, ο Γουνδουλάκης πέτυχε -άλλη- μια ασύλληπτη γκολάρα, στο ματς του Πλατανιά με τον Αστέρα Τρίπολης! Το sportfm.gr σας θυμίζει τις προηγούμενες πέντε του Φανούρη!

Ο Φανούρης Γουνδουλάκης πέτυχε ένα φοβερό γκολ στη σαββατιάτικη αναμέτρηση του Πλατανιά με τον Αστέρα Τρίπολης και στο sportfm.gr θυμηθήκαμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο 32χρονος, πια, μεσοεπιθετικός μάς αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Σε πέντε ακόμα περιπτώσεις στο παρελθόν, ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου (και της Καλαμάτας) είχε τρομερές εμπνεύσεις, στέλνοντας την μπάλα με ασύλληπτο τρόπο στο πλεκτό!

Θυμηθείτε τις!

Του Νίκου Ράλλη

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 1-1, 2006


Ο Κυριάκος Τοχούρογλου κάνει μια… έξοδο του Μεσολογγίου και ο Γουνδουλάκης, με απίστευτο ψηλοκρεμαστό σουτ στην κίνηση, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα!



Ολυμπιακός-Πανιώνιος 4-1, 2008


Ο Γουνδουλάκης θα πετύχει το γκολ της τιμής για τους «κυανέρυθρους»… και τι τιμή! Τρομερό πλασέ από τον μεσοεπιθετικό από το Λουτράκι, που καταχειροκροτείται από όλο το Καραϊσκάκη!



Χέλσινμποργκ-Πανιώνιος 1-1, 2007


Ίσως το πιο ωραίο γκολ του Γουνδουλάκη, γιατί πέρα από το γεγονός ότι ήταν σκέτη… ζωγραφιά, είχε και μεγάλη σημασία για τον Πανιώνιο, που επέστρεψε με έναν πολύτιμο βαθμό από τη Σουηδία και την αναμέτρηση για το -ακόμα τότε- UEFA. Ο Μάριος Νικολάου βρήκε με μπαλιά ακριβείας τον Φανούρη, που με ένα απίστευτο σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ!



Καβάλα-Πανιώνιος 1-1, 2010


Ο Ιτάνζ βρίσκεται εκτός θέσης και κάνει λάθος πάσα, τροφοδοτώντας τον Γουνδουλάκη, που δεν το σκέφτεται καθόλου, πλασάρει σχεδόν από το κέντρο και ισοφαρίζει!



Πανιώνιος-Ηρακλής 2-1, 2007


Ο Aραβίδης σέντράρει από δεξιά, ο Γουνδουλάκης πιάνει το γυριστό σουτ στην κίνηση και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει, Αμπάρη. Τρομερό γκολ και αυτό, που μοιάζει αρκετά με το προχθεσινό, αν και νομίζουμε ότι το τέρμα του στη Νέα Σμύρνη πριν εννέα χρόνια είναι πιο δύσκολο και πιο… τρελό.



Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης 2-0, 2016


Και η προχθεσινή γκολάρα του…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x