Επικαιρότητα

Μην χάσετε σήμερα το πρωί το DRIVE & TRAVEL με πλούσια ενημέρωση και πολλά δώρα

Απολαύστε σήμερα Σάββατο 14 Νοεμβρίου, το πλούσιο μενού του DRIVE & TRAVEL.

Κάθε Σάββατο, 08.00 – 10.00, από τον «ΣΠΟΡ FM 94,6», από τους συνεργαζόμενους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και μέσω Διαδικτύου (http://www.sport-fm.gr/player.jsp) σε όλο τον κόσμο.

Ο Δημήτρης Μπαλής ταξιδεύει με το νέο Toyota Avensis που το ανεφοδιάζει στα πρατήρια της ΒΡ, σας προτείνει μακροχρόνια ενοικίαση οχήματος από τη Leaseplan Hellas και σας προσκαλεί να πάρετε μέρος στους διαγωνισμούς, στη σελίδα μας στο facebook…

Το «DRIVE & TRAVEL σε χρόνο… dt», η μοναδική εκπομπή με θέματα τουρισμού, πολιτισμού, περιβάλλοντος και υπαίθρου, αυτό το Σάββατο 08.00 – 10.00, παρουσιάζει:

ΖΑΓΟΡΙ: Πολλοί θυμούνται το όμορφο Ζαγόρι το χειμώνα. Εμείς, το προτείνουμε όλο το χρόνο. Σήμερα, μάλιστα, παρουσιάζεται στο Μεγάλο Πάπιγκο, ο πρώτος οργανωμένος χώρος ενημέρωσης επισκεπτών για το Γεωπάρκο Βίκου – Αώου. Με αφορμή αυτό το γεγονός, ο Βασίλειος Σπύρου, δήμαρχος Ζαγορίου, αναφέρεται σε όλα τα θέματα της περιοχής και τις προοπτικές που υπάρχουν.

ΑΠΕΙΡΟΣ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΖΑΓΟΡΙ: Μένουμε στην όμορφη περιοχή, στα Κάτω Πεδινά, όπου ένα σπίτι του 16ου αιώνα, μετατράπηκε σε έναν απίστευτο ξενώνα. Η «Απειρος Χώρα» υπόσχεται μοναδική φιλοξενία και ονειρεμένες περιπλανήσεις. Για όσα πρόκειται να ζήσουν οι επισκέπτες, μιλά η Αθηνά Ασλανίδου, ιδιοκτήτρια του ξενώνα.

ΖΑΜΠΙΑ: Η χώρα στα βόρεια της Νοτίου Αφρικής, αναπτύσσεται ταχύτατα και πολλοί Ελληνες δραστηριοποιούνται εκεί. Ο Δημήτρης Λουκάς, πρόεδρος του Ελληνοζαμπιανού Επιμελητηρίου, μας ξεναγεί στη χώρα παρουσιάζοντας τις προκλήσεις που υπάρχουν και στον τουρισμό.

ΛΑΡΙΣΑ: Στον θεσσαλικό κάμπο αντιλαμβάνονται πλέον ότι η «ισχύς εν τη ενώσει» αποτελεί μονόδρομο ανάπτυξης. Η τουριστική χαρτογράφηση της περιοχής και οι προοπτικές προβολής και ανάδειξής της, συζητήθηκαν σε πρόσφατη ημερίδα στη Λάρισα, τα αποτελέσματα της οποίας αναλύει ο Τάσος Γούσιας, υπεύθυνος μάρκετινγκ της Ενωσης Ξενοδόχων Νομού Λάρισας.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Το λιμάνι, πλέον, με τη νέα προβλήτα, πορεί να φιλοξενήσει 4 μεγάλα κρουαζιερόπλοια και 3 μικρά. Η Κέρκυρα έκανε ρεκόρ προσέλευσης το 2015 και ετοιμάζεται για νέο ρεκόρ το 2016. Ο Σπύρος Ανδριώτης, πρόεδρος του Λιμένα Κέρκυρας, συζητά μαζί για τα πρόσφατα εκγαίνια της νέας προβλήτας, την ανάπτυξη του υδατοδρομίου και τα νέα δεδομένα.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ RSK: Μπορεί να κάνει καλύτερες τις διακοπές στο χωριό, με περισσότερες ανέσεις. Για μια καινοτόμο εφαρμογή αλλά και για τη δημιουργία κοινότητας που παράγει περιεχόμενο για την προβολή περιοχών, μιλά ο Δημήτρης Γιαννάκης, μέλος της ομάδας που δημιούργησε την εφαρμογή αυτή.

Μαθαίνουμε επίσης, τα νέα των αεροπορικών εταιρειών, τις προσφορές που υπάρχουν, σημαντικά θέματα περιβάλλοντος, τουρισμού, πολιτισμού και ανάπτυξης υπαίθρου.

Και βέβαια, οι ακροατές μπορούν να συμμετάσχουν σε πολλούς διαγωνισμούς:

Για ένα εξαιρετικό tablet MLSiQTab Bullet 3G που είναι 8πύρηνο και πηγαίνει σφαίρα.
Για ένα γεύμα των δύο ατόμων στο εστιατόριο ελληνικής κουζίνας «ο Χρήστος» στο Χαλάνδρι.
Για ένα πλήρες γεύμα 2 ατόμων στο Gold Piano Restaurant, στην πλατεία Μπουρναζίου.
Για 5 διπλές προσκλήσεις για την έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ (14-22 Νοεμβρίου) στην Αθήνα.
Για εκπτωτικά κουπόνια των 20% σε αγορές από την εταιρεία με όλα τα συστήματα θέρμανσης (καυστήρες όλων των ειδών, ξυλόφουρνους, ξυλόσομπες, μπάρμπεκιου κ.α.) Ξανθάκος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x