Stoiximan Super League

Μίτσελ: «Κακό νέο η άμυνα»

Προβληματισμένος από την αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού εμφανίστηκε μετά το 4-2 από τη Φράιμπουργκ ο Μίτσελ.

Στα πολλά αμυντικά προβλήματα του Ολυμπιακού (που είχαν ως αποτέλεσμα να δεχθεί τρία γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο) στάθηκε μετά το 4-2 από τη Φράιμπουργκ ο Μίτσελ.

«Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα. Δεχόμασταν πολλές ευκαιρίες, έγιναν τέσσερα σουτ και μπήκαν τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό είναι ένα κακό νέο, αν θέλουμε να είμαστε δυνατοί και σταθεροί στην Ευρώπη φέτος», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ερωτώμενος για τα δυο διαφορετικά πρόσωπα του Ολυμπιακού, ο Μίτσελ τόνισε πως «είμαι ο ίδιος προπονητής και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Απλά πρέπει να κάνουμε καλύτερα τα πράγματα, όπως τα κάναμε στο δεύτερο μέρος».

Όσο για τη συνέχεια, σημείωσε: «Αυτό το πρώτο στάδιο ήταν πιο πολύ για να δουλέψουμε την φυσική κατάσταση. Τώρα πρέπει να διορθώσουμε και να δουλέψουμε στην τεχνική. Να μην κοιτάξουμε απλά τα λάθη αλλά και τα θετικά στοιχεία και να πάμε για το πρωτάθλημα».

Τέλος, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στο θέμα των προσθαφαιρέσεων στο ρόστερ, λέγοντας:

«Ελπίζω στο επόμενο στάδιο στην Γερμανία να έχουμε καινούριους παίκτες και να αποφασίζουμε για το ρόστερ. Είναι δύσκολο να αποφασίζουμε για τους παίκτες που θα φύγουν, αν δεν έχουν έρθει καινούριοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x