Ιταλία

«Μοιάζει με τον Τζιοβίνκο ο Φετφατζίδης»

Εντυπωσιασμένος απ’ τις ικανότητες του Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη φόρμα της Τζέονα, έμεινε ο Ενρίκο Πρετσιόζι. Για Έλληνα «Τζιοβίνκο» κάνουν λόγο οι συμπαίκτες του

Ενθαρρυντικά είναι τα πρώτα δείγματα γραφής του Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος καλά-καλά δεν έχει συμπληρώσει 24 ώρες μετά την πρώτη του προπόνηση στην Τζένοα.

Αυτό, τουλάχιστον, προκύπτει από τις δηλώσεις που έκανε ο Ενρίκο Πρετσιόζι στην εκπομπή «We are Genoa» του τηλεοπτικού σταθμού «Telenord» και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αξία του διεθνούς μεσοεπιθετικού.

«Μιλάμε για ένα 22χρονο παιδί, το να μιλήσουμε για καριέρα σε αυτή την ηλικία είναι λίγο δύσκολο. Μιλώντας για τα χαρακτηριστικά του, λέω πως αν είναι ο παίκτης που εμείς σκεφτόμαστε, θα τα πάει πολύ καλά. Οι συμπαίκτες του τον φωνάζουν "Σέμπα" επειδή μοιάζει λίγο με τον Τζιοβίνκο. Σήμερα (σ.σ. Τετάρτη) ήταν η πρώτη φορά που τον είδα και τον θαύμασα, επειδή κάνει πολύ απλά πράγματα», ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας του ιταλικού συλλόγου και πρόσθεσε:

«Όταν ένας ποδοσφαιριστής παίζει με τόση φυσικότητα όπως αυτός, μου δίνει την ιδέα ότι έχουμε αποκτήσει ένα ταλέντο. Βέβαια, όπως γίνεται με όλα τα ταλέντα, υπάρχει αυτός που θα τον αξιολογήσει και θα δουλέψει μαζί του.

Καταλήγοντας, ο κ. Πρετσιόζι τόνισε: «Παρατήρησα πόσο ωραία σταματάει τη μπάλα, το να έχει τον απόλυτο έλεγχο της μπάλας δεν είναι απλό πράγμα, κυρίως μετά από μόλις μία ώρα με τους νέους συμπαίκτες του. Είναι προφανές πως με τους Σεντουριόν, Στόιαν, Σαντάνα και Φετφατζίδη, το παιχνίδι μας θα είναι πολύ ωραίο»

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x