Ιταλία

Μπαλοτέλι: «Συγγνώμη, αλλά δεν σκότωσα και κανέναν…»

Ο Μάριο Μπαλοτέλι απολογήθηκε για το ξέσπασμά του στο ματς της Μίλαν με τη Νάπολι, που οδήγησε στην αποβολή του, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν οφείλει εξηγήσεις σε όλο τον κόσμο.

Με τρεις αγωνιστικές πλήρωσε ο Μάριο Μπαλοτέλι τη φραστική επίθεση στο διαιτητή του αγώνα της Μίλαν με τη Νάπολι. Και παρότι παραδέχτηκε πως έσφαλε, σημείωσε πως δεν έκανε και κανένα… έγκλημα.

«Έκανα ένα λάθος, αλλά με προκάλεσαν. Ο Μάριο έκανε λάθος, ο Μάριο απολογήθηκε. Όμως δεν θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλο τον κόσμο. Δεν σκότωσα, δα, και κανέναν», τόνισε.

«Ζητώ συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου. Δουλεύουν σκληρά και με αυτό που έκανα τους άφησα μόνους. Νιώθω, επίσης, ένοχος απέναντι στους οπαδούς μας, που νοιάζονται τόσο πολύ για μας και φυσικά για την ομάδα. Ζητώ συγγνώμη από το διαιτητή, γιατί δεν έπρεπε να έχω αντιδράσει έτσι. Στο ματς με τη Νάπολι έγινε πάλι το ίδιο. Τα φάουλ που μου γίνονται είναι ως μη γενόμενα και μόλις κάνω εγώ ένα… Απλώς θέλω να τιμωρούνται οι άλλοι για τα φάουλ που μου κάνουν όπως εγώ για τα φάουλ που τους κάνω. Όμως καταλαβαίνω πως πρέπει να έχω αυτοσυγκράτηση», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x