F1

Μπάτον: «Williams και Mercedes τα φαβορί»

Τις… εκτιμήσεις του έκανε ο Τζένσον Μπάτον ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Formula 1 στην πίστα της Αυστραλίας (16/3).

Τις Mercedes και Williams θα πρέπει να… χτυπήσει η McLaren ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Formula 1 σύμφωνα με τον Τζένσον Μπάτον.

Ο Βρετανός πιλότος τόνισε πως δεν μπορεί να γνωρίζει που ακριβώς βρίσκεται η McLaren, δεδομένου ότι δεν έχουν δοκιμάσει τις τελευταίες αναβαθμίσεις.

Ακόμη, ο Μπάτον αναφέρθηκε στον Ρον Ντένις, χαρακτηρίζοντας πολύ σημαντική για το μέλλον της ομάδας την επιστροφή του.

«Οι δύο ομάδες που δείχνουν ανταγωνιστικές και με συνέπεια είναι η Mercedes και Williams. Αυτές είναι που πρέπει να ανταγωνιστούμε. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών δεν είχαμε φέρει τις αναβαθμίσεις στο μονοθέσιο μας και αυτός είναι ο λόγος που δεν ξέρουμε που ακριβώς βρισκόμαστε. Δεν ξέρω τι απόδοση θα έχουμε στην Αυστραλία, πρόκειται ωστόσο να είναι ένας συναρπαστικός αγώνας», ήταν τα λόγια του πρωταθλητή του 2009, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο νέο αφεντικό της ομάδας, Ρον Ντένις.

«Είναι ένας ασυνήθιστος χαρακτήρας, τον οποίο σέβομαι πολύ για όσα πετύχει στο πρωτάθλημα, αυτή η ομάδα δεν θα υπήρχε αν
δεν ήταν ο Ρον. Η επιστροφή του είναι πολύ σημαντική για την ομάδα. Όλοι είναι ενθουσιασμένοι και ανυπομονούν για την πρόκληση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x