Champions League

Μπλέξιμο ΠΑΟΚ από Φενέρ!

Εκτός του γκρουπ ισχυρών του Τσάμπιονς Λιγκ κινδυνεύει να μείνει ο ΠΑΟΚ εφόσον επιβεβαιωθούν τα όσα υποστηρίζουν οι Τούρκοι περί συμμετοχής της Φενέρμπαχτσέ κανονικά στη διοργάνωση.

Και ξαφνικά ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να μείνει εκτός του γκρουπ των ισχυρών από την κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Φενέρμπαχτσέ να λαμβάνει κανονικά μέρος σε αυτό!

Αρχικά υπήρξε μια ενημέρωση των υπευθύνων της Φενέρ στο χρηματιστήριο της Κωνσταντινούπολης ότι η ομάδα θα λάβει μέρος κανονικά στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας αγωνιστικής σεζόν με τον διετή αποκλεισμό να μην τίθεται σε ισχύ.

«Το CAS αποφάσισε την αναίρεση της απόφασης της UEFA να τιμωρήσει τη Φενέρ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για δύο χρόνια», ανέφερε η ανακοίνωση.

Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος της Φενέρ, Αζίζ Γιλντιρίμ, με δήλωση του στον τηλεοπτικό σταθμό της ομάδας ενημέρωνε για τις «καλά» μαντάτα τους οπαδούς της ομάδας.

«Υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις για τις οποίες πρέπει να σας ενημερώσω», τόνισε ο Αζίζ Γιλντιρίμ και συνέχισε:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι μας υποστήριξαν στα τελευταία δύο χρόνια…. Η Φενέρμπαχτσε να λάβει μέρος αυτή την σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλω να μεταφέρω θα θερμά μου συγχαρητήρια στο γερμανό δικηγόρο, Μάρτεν, στον Σεκίπ Μοστούρογλου και σε όλους τους δικηγόρους μας», τόνισε ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας.

Θυμίζουμε ότι Φενερμπαχτσέ έχει τιμωρηθεί με διετή αποκλεισμό από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση για την συμμετοχή τους στην υπόθεση με στημένους αγώνες στην Τουρκία.

Η τουρκική ομάδα πριν από λίγες ημέρες είχε καταθέσει μια έφεση στην UEFA η οποία δεν είχε γίνει αποδεκτή!

Οι υπεύθυνοι της ομάδας αποφάσισαν να προσφύγουν στο CAS αναζητώντας την δικαίωση!

Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της Φενέρ θέλησαν να περάσουν -εμμέσως- στην αντεπίθεση καθώς απειλούσαν πως σε περίπτωση δικαίωσης τότε θα κινηθούν και πάλι κατά της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ζητώντας αποζημίωση ύψους 150.000.000 ευρώ!

Το ζήτημα θα ξεκαθαρίσει μόνο εάν υπάρξει επίσημη ενημέρωση από την UEFA, με τους Τούρκους να υποστηρίζουν ότι η ομοσπονδία με σχετικό έγγραφο έχει καλέσει τους υπεύθυνους της ομάδας να ακυρώσει την προσφυγή της στο CAS και να λάβει μέρος κανονικά στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι Τούρκοι και όλα όσα υποστηρίζουν και η Φενέρ λάβει κανονικά μέρος στο Τσάμπιονς Λιγκ τότε αυτόματα ο ΠΑΟΚ θα... υποχωρήσει στο γκρουπ των αδύναμων για την κλήρωση των προκριματικών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x