Europa League

Μπορεί και χωρίς Κλωναρίδη, Κουτρουμπή!

Δίχως δύο πολύ σημαντικά «όπλα» του, τους Κουτρουμπή και Κλωναρίδη δηλαδή, θα παραταχθεί κόντρα στη Μίντιλαντ ο Παναθηναϊκός. Στην αποστολή ο Μπούι.

Οι ελάχιστες ελπίδες που υπήρχαν για συμμετοχή των Κλωναρίδη και Κουτρουμπή στο παιχνίδι με τη Μίντιλαντ εξανεμίστηκαν μετά την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο πρώτος έκανε ξανά θεραπεία, ο δεύτερος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και κατά συνέπεια έμειναν εκτός αποστολής και πλάνων του Γιάννη Αναστασίου.

Αντίθετα, «μέσα» είναι ο Ολλανδός Μπούι.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Σίλντενφελντ, Νάνο, Χουχούμης, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Δώνης, Ρισβάνης, Καρέλης, Πέτριτς, Μπεργκ, Μπούι και Ντίνας.

Οι «πράσινοι» θέλουν νίκη και παράλληλα σκορ που θα τους φέρει όσο το δυνατόν πιο κοντά στα πλέι οφ του Europa Leagu και ο Αναστασίου καλείται να αναπροσαρμόσει τα σχέδιά του με βάση τις δεδομένες απουσίες. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού προσανατολίζεται στο να μετατοπίσει τον Μέντες στο κέντρο της άμυνας, με τον Λαγό να καλύπτει τη θέση του Ολλανδού στα χαφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x