Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Μπορεί τελικά να υπάρχει και φως στο τέλος του τούνελ λόγω της πανδημίας!

Φανταστείτε μόνο πως είχε εξελιχθεί ακριβώς 10 χρόνια πριν ίδια μέρα!

Οι κανόνες που ισχύουν πια για τις μεταγραφές στο Νησί μετά το Brexit, καθώς και η οικονομική κρίση που σχετίζεται με τον Covid-19, έχουν οδηγήσει στη χαμηλότερη δαπάνη των συλλόγων της Premier League στο παράθυρο του Ιανουαρίου για περισσότερο από μια δεκαετία και γενικά η χτεσινή τελευταία μέρα ήταν απόλυτα ήρεμη!

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Φανταστείτε μόνο πως είχε εξελιχθεί ακριβώς 10 χρόνια πριν ίδια μέρα! Τελευταία μέρα των μεταγραφών του 2011, με τον Φερνάντο Τόρες να πηγαίνει από την Λίβερπουλ στην Τσέλσι με 50 εκατομμύρια λίρες και ταυτόχρονα την Λίβερπουλ να αποκτά από την Νιούκαστλ τον Άντι Κάρολ αντί 35 εκατομμυρίων ενώ είχε ολοκληρώσει λίγες μέρες πριν και την μεταγραφή του Λουίς Σουάρες από τον Άγιαξ.

Σημειώνουμε εκείνη την ημερομηνία ακριβώς γιατί ήταν 10 χρόνια πριν, πάλι σε ένα δύσκολο περιβάλλον ωστόσο δεν είχε καμία σχέση με το τώρα. Με τις ομάδες να χάνουν δεκάδες εκατομμύρια λίρες ήταν σχεδόν αδύνατο να δούμε πολύ περισσότερες κινήσεις και κάτι πολύ πιο εντυπωσιακό απ' ότι παρακολουθήσαμε!

Κατά ένα μέτρο, η δραστηριότητα ήταν η πιο αθόρυβη από τότε που τα «παράθυρα» στις μεταγραφικες περιοδους εισήχθησαν για πρώτη φορά το 2002, με μόνο λίγες μόνιμες μετακινήσεις από κορυφαίες ομαδες και γενικά λιγότερες από δέκα είχαν ολοκληρωθεί μέχρι χτες το μεσημέρι λίγες ωρες πριν κλείσει το χειμερινό «παράθυρο».

Οι περισσότερες μεταγραφές έχουν να κάνουν με μετακινήσεις δανεικών, μία ένδειξη της εποχής που ζούμε. Μοιάζει όλο και περισσότερο με τις προσφορές που γίνονται διαδικτυακά όπου μπορείς να πάρεις το προϊόν και να το επιστρέψεις ή να ακυρώσεις την παραγγελία σου εντός 14 ημερών από τη στιγμή που συμφωνείς!

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x