Με τα πρωταθλήματα πλέον να έχουν κάνει επανεκκίνηση και περιμένοντας την Αγγλία να συμπληρώσει το παζλ μαζί με την Ιταλία που έπαιξε ματς κυπέλλου μένει μια μεγάλη απορία που ελπίζουμε να μας λύσει η UEFA σύντομα:

Πως ακριβώς θα ολοκληρωθεί η χρονιά για τα ευρωπαϊκά κύπελλα τον Αύγουστο και κυρίως πως πρόκειται να ξεκινήσει η επόμενη, με προκριματικά ή όχι και πότε πρόκειται να γίνουν αυτά!

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Απαντήσεις που ήδη η ευρωπαϊκή ομοσπονδία όφειλε να έχει δώσει ώστε να μπορούν να προγραμματίσουν όλες οι ομάδες την επόμενη μέρα τους από τη στιγμή που ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα ή ακόμα και από τη στιγμή που ουσιαστικά οι στόχοι τους σε κάθε διαφορετική διοργάνωση έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί!

Σε κάθε πρωτάθλημα, σε κάθε χώρα,, υπάρχουν ομάδες που πρέπει να προγραμματίσουν κυρίως την επόμενη σεζόν τους και όχι το τι θα συμβεί από τώρα μέχρι το τέλος. Αυτές οι ομάδες που είτε έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους την επόμενη χρονιά στην Ευρώπη αλλά δεν παραμένουν φέτος στα ευρωπαϊκά κύπελλα, είτε δεν έχουν άμεσους στόχους στα παιχνίδια που απομένουν για φέτος αλλά βρίσκονται ακόμα μέσα στην ευρωπαϊκή διοργάνωση συνεπώς ο Αύγουστος είναι για αυτές ο κρίσιμος μήνας, δεν ξέρουν πως πρέπει να διαχειριστούν την συνέχεια!

Χώρες που δεν έχουν απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Champions league και του Europa league, δεν ξέρουν πώς να χειριστούν αυτό το διάστημα του καλοκαιριού που ακόμα παίζονται παιχνίδια, αφού δεν έχει γίνει γνωστό με ποιο τρόπο θα συμβεί η προκριματική διαδικασία που άλλες φορές ξέραμε ότι κρατάει τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Όσο η ευρωπαϊκή ομοσπονδία καθυστερεί και δεν ανακοινώνει ακριβές χρονοδιάγραμμα του πως θα ολοκληρωθεί η φετινή χρονιά, πως θα ξεκινήσει και πότε η επόμενη, οι ομάδες θα συνεχίσουν να πλέουν σε αχαρτογράφητα νερά!

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube