Stoiximan Super League

«Να προσφέρουμε ένα καλύτερο μέλλον»

Την πρόθεση των στελεχών του Ολυμπιακού να βοηθήσουν τους σεισμόπληκτους κατοίκους της Κεφαλλονιάς υπογράμμισε ο Κριστιάν Καρεμπέ εκπρόσωπος της αντιπροσωπείας του Ολυμπιακού στο νησί!

Στην Κεφαλλονιά βρίσκεται αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού για να συμπαρασταθούν στους σεισμόπληκτους κατοίκους του νησιού.

Τους ερυθρόλευκους εκπροσωπούν: ο Σύμβουλος Στρατηγικής της Διοίκησης, Κριστιάν Καρεμπέ, ο Γενικός Αρχηγός της Διεύθυνσης Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Γρηγόρης Γεωργάτος, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Μιγκέλ Τόρες, ο Διευθυντής Επικοινωνίας, Κώστας Καραπαπάς, ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Βασίλης Τοκάκης και ο Διευθυντής Προμηθειών, Βαγγέλης Μεσσάρης.

Έφτασαν το πρωί στο νησί του Ιονίου με αφορμή την πρωτοβουλία του προέδρου της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη να ενισχύσει με 500.000 ευρώ για την ανακατασκευή των σχολείων που έχουν υποστεί ζημιές.

Οι άνθρωποι της ομάδας επισκέφθηκαν –αρχικά- το Ληξούρι.

«Θέλω να σας καλωσορίσω και να σας ευχαριστήσω ως Δήμαρχος της Κεφαλλονιάς, που είχα την τιμή σήμερα να σας υποδεχτώ και να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο για τη γενναιοδωρία του και για τη μεγάλη αυτή χειρονομία προς την Κεφαλονιά», ήταν τα λόγια του κ.Παρίση ο οποίος συνόδευσε τους ανθρώπους των «πρωταθλητών».

«Οι Κεφαλλονίτες ευγνωμονούν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, για τη χειρονομία του να προσφέρει 500.000 ευρώ, ώστε να φτιαχτούν τα σχολεία που έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη. Εύχομαι αυτήν τη χειρονομία να την μιμηθούν και άλλοι, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα μας βοηθήσει να φτιάξουμε τα σχολεία της Κεφαλλονιάς που έχουν τεράστια προβλήματα. Ο Ολυμπιακός συμβάλει στην επούλωση κάποιων εκ των πληγών του νησιού μετά τους δύο μεγάλους σεισμούς. Σας ευχαριστώ εκ μέρους όλων των Κεφαλλονιτών για την κίνησή σας αυτή, να είστε όλοι καλά», κατέληξε ο δήμαρχος του νησιού.

«Ήρθαμε εδώ εκ μέρους του κ. Μαρινάκη και της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Είμαστε πολύ περήφανοι που βρισκόμαστε εδώ, κοντά στον κόσμο και μπορούμε να διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι τι έχει συμβεί», ήταν τα πρώτα λόγια του Κριστιάν Καρεμπέ.

«Χαιρόμαστε που μέσω του ποδοσφαίρου στηρίζουμε το νησί της Κεφαλλονιάς, καθώς, μπορεί να προερχόμαστε από τον χώρο του αθλητισμού, αλλά αναγνωρίζουμε τη σημασία του σχολείου και η μόρφωση είναι κι αυτή μία από τις αξίες του αθλητισμού. Συχνά, άλλωστε, μιλάμε για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο ως ένα εργαλείο μόρφωσης κι ένταξης στην κοινωνία», ανέφερε.

inner

Ο Σύμβουλος Στρατηγικής της Διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός πρόσθεσε:

«Είναι σαφές ότι ο κ. Μαρινάκης θέλει να στηρίξει αυτό το νησί στο οποίο έχει και φίλους. Οι εικόνες των καταστροφών στο νησί μας προκαλούν θλίψη, αλλά σίγουρα είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ και βοηθάμε. Άλλωστε, στόχος μας πάντα είναι να προσφέρουμε ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά και μέσω της εκπαίδευσης κι ελπίζουμε του χρόνου να μπορούμε να δούμε ότι οι προσπάθειές μας τους βοήθησαν κι άλλαξαν τη ζωή τους προς το καλύτερο. Ελπίζουμε η προσπάθειά μας να στεφθεί με την ίδια επιτυχία με την οποία σημειώνει και ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο, κατανοώντας τη σημασία της μόρφωσης», κατέληξε.

inner

Οι κ.κ. Καρεμπέ, Γεωργάτος και Τόρες μοίρασαν δώρα στα παιδιά του 1ου και του 2ου Δημοτικού Ληξουρίου που πλέον στεγάζονται σε ένα κτίριο αφού τα σχολεία τους κρίθηκαν ακατάλληλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x