Δραστηριότητες

Νέο κέντρο διαλογής της DHL στην Ελλάδα - μεγάλες επενδύσεις (video)

Υπό την παρουσία πολιτικών και στελεχών της αγοράς πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του διαμετακομιστικού κέντρου της DHL Express Ελλάδος στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Υπό την παρουσία πολιτικών και στελεχών της αγοράς πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του διαμετακομιστικού κέντρου της DHL Express Ελλάδος στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», το οποίο ανανέωσε τη σύμβαση του για 11 έτη. Η συνολική επένδυση για την αναβάθμιση των ανανεωμένων εγκαταστάσεων, έκτασης 12.200 τ.μ άγγιξε τα 15,6 εκατ. ευρώ και αποτελεί μέρος του τριετούς επενδυτικού project της γνωστής πολυεθνικής ύψους 20 εκ. ευρώ.

Στην Ελλάδα η DHL Express έκανε την εμφάνισή της το 1978 αποτελώντας την πρώτη εταιρεία του κλάδο που άλλαξε τα δεδομένα στις ταχυμεταφορές. Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της DHL Express Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, Ελευθέριος Σαμαράς, η DHL Express ήταν η εταιρεία που γνώρισε στον επιχειρηματικό κόσμο αυτό που ονομάζουμε κούριερ, καθώς και αυτή που το 1985 εισήγαγε το πρώτο σύστημα παρακολούθησης αποστολών...

Περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x