Βόλεϊ

Νεόφυτος: «Είμαστε ομάδα ενός μήνα, χωρίς προετοιμασία»

Στην έλλειψη προετοιμασίας της ομάδας του, στάθηκε σε δηλώσεις του μετά την ήττα με 3-0 απο τον ΟΦΗ ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Nίκος Νεόφυτος.

Την υπερηφάνια του για τους αθλητές του εξέφρασε μετά την ήττα με 3-0 απο τον ΟΦΗ ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Nίκος Νεόφυτος. Επίσης ο αρχηγός της ομάδας του Βραχατίου Ηλίας Λάππας, έκανε λόγο 100% δίκαιη νίκη των Κρητικών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν στην Συνέντευξη Τύπου:

Nίκος Νεόφυτος (προπονητής Παμβοχαϊκού): «Είχαμε προβλήματα στην υποδοχή μας. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Δεν θέλω να σταθώ σε τεχνικά σημεία, γιατί θα είναι άδικο για τους αθλητές μας. Είναι μια ομάδα που μετράει ένα μήνα. Χωρίς προετοιμασία, είναι πολύ δύσκολο. Αν εξαιρέσω το σημερινό παιχνίδι, σε όλα τα άλλα, τα παλέψαμε και κοιτάξαμε τους αντιπάλους στα μάτια. Είμαι υπερήφανος για αυτούς τους αθλητές που είμαι μαζί τους».

Ηλίας Λάππας (ακραίος Παμβοχαϊκού): «Η νίκη του ΟΦΗ είναι δίκαιη 100%. Η δική μας εμφάνιση ήταν άσχημη, δεν καταφέραμε σε κανένα σημείο να χαλάσουμε την υποδοχή του ΟΦΗ. Έκανε πάρτι πάνω στο φιλέ. Δεν μπορέσαμε να τους αντιμετωπίσουμε και ήρθε δίκαια το αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x