Γ' Εθνική

Νίκη στο «ντέρμπι». Αλλιώς…

Έντονη δυσαρέσκεια σε τεχνική ηγεσία, διοίκηση και οπαδούς της ΑΕΚ για την κάκιστη εικόνα στο 1-1 με τον Αστέρα Βάρης. Θα πέσουν κεφάλια αν δεν έρθει η νίκη την Τετάρτη με τον… πρωτοπόρο Ηρόδοτο.

Μέσα σε μία εβδομάδα το πανηγυρικό κλίμα για το 7-1 επί του ΠΑΟ Κρουσσώνα μετατράπηκε σε βαρύ κι ασήκωτο μετά το 1-1 απέναντι στον Αστέρα Βάρης. Η ΑΕΚ παρουσίασε το χειρότερο φετινό της πρόσωπο και το βρήκε από έναν… Ντέμη και οπαδό της, τον 30χρονο Ζώνα.

Η απογοητευτική εικόνα προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια. Στον Τραϊανό Δέλλα, που τα έψαλε στους παίκτες του μετά το ματς, στον Ντούσαν Μπάγεβιτς που παρακολούθησε εμφανώς εκνευρισμένος το ματς, αλλά και στον Δημήτρη Μελισσανίδη που από το υπερατλαντικό ταξίδι του πήγε κατευθείαν στο Μενίδι και μετά το τέλος του ματς άκουσε αγανακτισμένους οπαδούς να τον καλούν να πάρει κεφάλια.

Και αυτό θα γίνει, αν την Τετάρτη η ΑΕΚ δεν συμμορφωθεί και δεν νικήσει τον πρωτοπόρο (έστω και με ματς περισσότερο) Ηρόδοτο στο Παγκρήτιο σε εξ αναβολής αναμέτρηση του έκτου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Είναι δεδομένο πως αν η «Ένωση» δεν αποδώσει σύμφωνα με όσα προστάζουν η ιστορία και η ποιότητά της στον προσεχή αγώνα, θα υπάρξουν συνέπειες για πολλούς.

Επιστρέφει ο Κορδέρο, έξω ο Τσιρίλο

Ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο έλειψε πολύ από την ΑΕΚ στο χθεσινό ματς, αλλά επανέρχεται. Ο Ισπανός εξέτισε την τιμωρία του και θα πάρει ξανά θέση στο χώρο του κέντρου στο ματς της Τετάρτης. Αντίθετα, θα λείψει ο Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος υπέστη θλάση στους οπίσθιους μηριαίους κι αποχώρησε μόλις στο ενδέκατο λεπτό του χθεσινού ματς. Ο Ιταλός στόπερ πέρα από το προσεχές παιχνίδι, χάνει σίγουρα και το επόμενο, με τον… Αστέρα Βάρης αλλά αυτή τη φορά για το Κύπελλο, την προσεχή Κυριακή στο ΟΑΚΑ (14:30).

«Λύεται» η ΠΑΕ

Σήμερα το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η τελευταία γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ, στην οποία και θα αποφασιστεί η εκκαθάρισή της. Παρότι κάποιοι επιμένουν πως θα ήταν σκόπιμη μία μικρή παράταση, καθώς αρχίζει η δίκη Ψωμιάδη για υπεξαίρεση χρημάτων από τα ταμεία της ΠΑΕ, οι μέτοχοι έχουν πάρει προ πολλού την απόφασή τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x