Δελτία Τύπου

Αλέξανδρος «Bad Boy» Νικολαΐδης: Αποφασισμένος να ξεπεράσει και πάλι τον εαυτό του

Την Κυριακή 15 Μαΐου υπάρχει μεγάλο τουρνουά kick boxing στο κλειστό του ΜΕΤΣ και ο Αλέξανδρος «Bad Boy» Νικολαΐδης ετοιμάζεται για νέες μάχες.

Ο πολύς κόσμος στην Ελλάδα (και όχι μόνο) ασχολείται με το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Δεν είναι, όμως, μόνο αυτά. Κάθε άλλο θα λέγαμε. Και οι πολεμικές τέχνες έχουν το μεγάλο τους ενδιαφέρον. Και το ανάλογο κοινό βέβαια.

Την Κυριακή 15 Μαΐου υπάρχει μεγάλο τουρνουά kick boxing στο κλειστό του ΜΕΤΣ και ο Αλέξανδρος «Bad Boy» Νικολαΐδης ετοιμάζεται για νέες μάχες.

Ο Ελληνας πρωταθλητής τον Δεκέμβρη, που μας πέρασε, πάλι στο κλειστό του ΜΕΤΣ, είχε εντυπωσιάσει, βγάζοντας νοκ άουτ τον Αρη Μπάλα.

Τώρα έχει μπροστά του μία νέα πρόκληση με αντίπαλο τον Ερμή Σπύρου.

Ο Ελληνας πρωταθλητής και σε αυτή του την μεγάλη προσπάθεια έχει σπουδαία στήριξη.

Πολλοί βρίσκονται στο πλευρό του και όπως ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά «θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς, που είναι και πάλι κοντά μου, όπως την Under Armour και τον Γιώργο Kαβακάκη, τον Βασίλη Μιχαήλ, το Cafe Passaggio και τον Κώστα Σπηλιωτόπουλο.

Επίσης, την kaizershop και τον Δημήτρη Νεαμονίτη, την amalgam homes και τον Ιωσήφ Λαζαρίδη, την DKSTYLE και τον Διαμαντή Πρόδρομο, την 3S και τον Κώστα Καπώνη και τη sugar killer και τον Μάνο Σταυρουλάκη. Ακόμη το Off Midnight Theater, το Penarrubia Lounge και την Activity Wellness.

Tέλος θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Muscleclub του Τάσου Μισαηλίδη, στη QNT του Αιμίλιου Γιατζόγλου, στη Security 4 all και τον Γιάννη Ποντικό και βέβαια στο Legacy Fight Club και τον αδερφό μου, Θανάση Κύλα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x